Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrsmart
csendes tag
El is felejtettem írni... Beszéltem a szervízzel meg a fűtésszerelőmmel, aki bekötötte anno. Mindketten azt tanácsolták, hogy használjam a reset gombot -nem is tudtam, hogy van- a termosztáton, mert az elemcsere nem elég. Azóta két nap eltelt, és nem fordult elő a probléma, így szerencsére tényleg megoldotta a dolgot.
-
mrsmart
csendes tag
Harmadik szezonját kezdte meg idén ez a páros, eddig nagyon szerettem, jól konfigurálható, stb. Viszont most már harmadik napja szívok azzal, hogy éjszaka nem kapcsol a kazán. Az adó ugyanott van, a vevő szintúgy, újabb ajtó meg fal sem egyéb elektronikai eszköz nem került a közelébe, ráadásul nappal frankón működik.
Próbáltam resetelni (mindkettőt áramtalanítottam), de sajna hatástalan volt (term. az újrakonfigurálás is megvolt). Jobban örülnék, ha legalább napközben is csinálná, de nem, csak éjszaka...
Ha átállítom a hőmérsékletet az adón, és "SET" gombbal alaphelyzetbe rakom, akkor viszont egyből kapcsol, és kezdi a fűtési ciklust. Érdekesség, hogy az utolsó alkalommal viszont a leállással is gondja akadt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest