Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem szerencsére a géptől távolabb a szobában teljesen jól teszi a dolgát mióta írtam azt a szöveget. Nem vagyok benne biztos hogy a gép okozza, lehet simán a jelterjedés ilyen.
Lehet hogy nálad valami más a környéken elkezdte teleszemetelni a sávot amit ezek használnak. (a 868Mhz-e egyébként is elég közel van a GSM sávhoz, és alatta most már a 4G LTE B20 is ott van) Illetve a rádiófrekvenciás jel amúgy is egy vicces dolog, mindenféle reflexiók is létezne amelyek segíthetik vagy ronthatják a jel terjedését. Pl. lehet hogy valami tárgyat amiben van egy nagyobb fémelem arrébb helyeztetek és máris másképp terjed a termosztát jele a kazánig.
Én amúgy gondolkodom rajta hogy szét kellene szedni és megnézni hogy hol van rajta a panelantenna és egy pár centis szigetelt drótot hozzáforrasztani. Ezzel meg lehetne növelni a hatótávját fillérekből. Csak amíg garanciális a dolog, és működik a mostani felállásban szerintem nem erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Horgász topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest