Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem szerencsére a géptől távolabb a szobában teljesen jól teszi a dolgát mióta írtam azt a szöveget. Nem vagyok benne biztos hogy a gép okozza, lehet simán a jelterjedés ilyen.
Lehet hogy nálad valami más a környéken elkezdte teleszemetelni a sávot amit ezek használnak. (a 868Mhz-e egyébként is elég közel van a GSM sávhoz, és alatta most már a 4G LTE B20 is ott van) Illetve a rádiófrekvenciás jel amúgy is egy vicces dolog, mindenféle reflexiók is létezne amelyek segíthetik vagy ronthatják a jel terjedését. Pl. lehet hogy valami tárgyat amiben van egy nagyobb fémelem arrébb helyeztetek és máris másképp terjed a termosztát jele a kazánig.
Én amúgy gondolkodom rajta hogy szét kellene szedni és megnézni hogy hol van rajta a panelantenna és egy pár centis szigetelt drótot hozzáforrasztani. Ezzel meg lehetne növelni a hatótávját fillérekből. Csak amíg garanciális a dolog, és működik a mostani felállásban szerintem nem erőltetem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest