Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Ha rendben van, akkor majd Skypon felhívlak... Ja, hogy az nem úgy megy, a 7.5-ön, ja...
Érted már, miért gáz, ha nincs terméktámogatás? Persze, ha már megvetted, okosabb beletörődni, mint bosszankodni.
Amúgy meg nem fogok meglepődni, ha okosba lesz rá frissítés, még ha ez nem is a főzők kedvenc platformja. Ez a "HW a gyenge" duma kicsit sántít nekem. Ilyen szintű vasakon lényegesen szarabbul optimalizált Android vígan szaladgál... iOS-ről nem beszélve...
-
Polllen
félisten
Rosszul ertelmezitek a panaszkodok szavait. Nem lett rosszabb a telefon, csak hivatalosan elvettek azt az eselyt, h elerje a konkurencia szintjet. A legtobb vasarlo bizalmat szavazott az uj platformnak (mango elott szted miert vettek? tuti nem az eszeert), most ugy gondoljak kar volt, tevedtek.
Sztem jogos (a merteke meg vermerseklet kerdese), nem vagyok erintett az ugyben, megis itt vagyok&leirom, h gany dolog volt ez mstol es nokiatol is. Ezeknel az eszkoznel mar alap elvaras a termektamogatas, nem naivitas

-
Cathulhu
addikt
Azert azoknak is van igaza akik sirnak. En azert vettem S2-t pl, mert mar akkor belekalkulaltam azt, hogy valoszinu rendkivul nepszeru telefon lesz, jo hardverrel, es majdnem biztos, hogy 1 vagy akar 2 android verzioig hivatalosan is tamogatva lesz (aztan meg a nepszeruseg miatt akar tovabb is, amig a hardver birja). Ha tavaly bejelentenek, volna, hogy sorry, az uj androidok mar csak S3-ra jonnek fel ev mulva, nalam is jott volna a hiszti, mint a cunami....
Aki most amiatt vett Lumiat, mert ugy gondolta ilyesmit elvarhat egy nagy gyarto meregdraga telefonjatol, az most szerintem joggal csalodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fejhallgatós találkozó
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest