Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Értem,hogy elmosódott a határ elég erősen, és nincs definíciója ami elég problémás mert azt nevezel okostelónak, amit akarsz. Nemrég valaki az egyik topikban feltette a fogós kérdést, hogy "A Star 2/3 miért nem okostalefon?" hisz tudja mindazt, amit az okostelefonok. Bármennyire is ment az oltás szerencsétlennek, jogosan mindenbe bele tudott kötni, hogy hát azt tudja a Star is csak máshogy, de tudja. A határt elmosták a butított lekorlátozott okostelefonnak nevezett rendszerek.
Akkor jönnek még a csodás érvek, hogy egy 150e-s telefon ne akadjon, én meg mondom, hogy egy 150e-s telefonnal had küldjek már egy képet/kontaktot/bármit BT-n, ha szeretném...Nézd meg hogy mekkora a difi egy WM 6.5 egy WP7 és egy WP8 között, ha megnézed a 7-esben csak és kizárólag korlátozások vannak, ami az elődben és az utódban sincsenek benne. (Pontosan tisztában vagyok vele miért kerültek bele.) Számomra, az nem okosítás ha egy rendszert lebutítanak...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest