Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
válasz
Einstvan #871 üzenetére
Egyetértek! Nem is értem mért ekkora favorit a wp7? Erre nem is a minimalista szó illik hanem a hiányosság, mint testre szabhatóságban és beállításokban. Csúnya is, és unalmas lesz elég gyorsan. De úgy tűnik divattelefonok lesznek mert Nokia.. Csak nem hiszem hogy sokáig fog ez tartani.. Belenéztetek egyáltalán a névjegyzékbe például? Vagy az üzenetekbe? Szerintem borzalmas..
-
erdoke
titán
válasz
Einstvan #890 üzenetére
A zár képernyő funkcionalitása szerintem sokkal fontosabb a Home-nál, és ez ~5 év okostelefon használata után részemről teljesen egyértelmű. Ha el tudom olvasni az SMS-t a készülék kinyitása nélkül, illetve egyből vissza tudom hívni azt, aki keresett, vagy éppen egyenesen az adott olvasatlan emailre tudok ugrani, sokkal több időt és mozdulatot takarít meg, mint akár egy csilivili widget, akár egy pofásan dinamikus csempe.
Windows Mobile alatt szinte ugyanazt használtam anno, amit az Apple "újított" az iOS 5-ben (?), és érintőképernyőre ennél praktikusabbat nehezen tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest