Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit takarítottam, mert nagyon kezdtetek eltárni a témától! Arról már említést sem tennék, hogy a warez, mint olyan, tiltott, így jó lenne nem itt kibeszélni az ehhez köthető dolgokat!
Ennek ellenére igyekeztem bent hagyni a segítő szándékú hozzászólásokat, hogy megoldhassa a telefonnal kapcsolatos problémáját, de a továbbiakban hanyagoljuk a témát!
Köszönöm

-
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Belfiore kedvenc mondatát idézve, még a Mango megjelenése előtti időkből: Just a rumor..
-
Azt esetleg, hogy így néz ki, de a wp felületében pont az a lényeg, hogy minden dinamikusan tud változni, minden gyors, és zökkenőmentes, és bizony a csempén túli dolgok is hozzátartoznak az UI-hoz, és azok adják az egész lényegét

De persze valóban nem rossz, de az eredeti azért más

-
Hát ha ez így lesz, akkor azért tényleg tehet egy szívességet az MS..
Ezt már nem lehet megmagyarázni azzal, hogy a vas nem bírja, meg a kernel, meg ezaz. Ez színtiszta kicseszés a userekkel, akik valljuk be, ha már tényleg sokan azt mondják, hogy a wp7 tábor volt a betateszter, akkor ez a NoDo előtt kezdő, azaz 1st gen telefonnal rendelkezőkre hatványozottan igaz. És pont velü(n)k csesznek ki..
Ha meg tényleg csak a főképernyőből áll a 7.8, akkor meg még az év vicce is, ha a 1st gen kimarad..
-
Mondjuk részemről erre várok már rég óta. Hülyét lehet már attól kapni, hogy nyomják az emberre az ezerféle kütyüt, aztán van otthon 20 féle cuccod, és mind más.
Most lesz egy PC, azon dolgozol, menet közben egy tablettel folytatod a dolgot, vagy ha más nincs előkaparod a telefont, és azon, este pedig alvás előtt lehuppansz az x-box elé, és jöhet a szórakozás. Sőt X-Box mellett asztali PC lehet nem kell, ha valakinek elég egy Surface Pro tudása mondjuk...
Mindezt pedig úgy teheted, hogy egyik eszközről a másikra átülve szinte észre sem veszed, hogy már máshol vagy. Minden kompatibilis mindennel, nem kell semmi ilyesmivel vacakolni, mindig, minden kéznél van, ami kell. Ennyi elég is.
Csak az a baj, hogy ezt így egyben kellene látnia a consumer közösségnek is, és jelenleg ebben, mármint ennek az egész egységnek az együttesen kezelésében, annak együttes elképzelésében az MS kommunikációja kellene legyen a fő irányvonal, erre pedig valahogy nem nagyon akarnak még ráfeküdni..
A csalódottságot pedig azért megértem mindenki részéről. Magam is az vagyok kissé, bár azt nem vártam, hogy a 1st gen cuccomból majd egycsapásra csúcsgép lesz ősszel, de azért egy új homescreen-nél kicsit többet vártam..

A Lumia tulajok pedig valljuk be, azért jogosan bosszankodnak, bár ebben pedig inkább a Nokia a ludas..
Annak idején mikor vártuk a wp7-et, már akkor megmondtam, hogy elég gáz, hogy a szövetséges Nokia akkor szállítja az első telefonokat, mire én a HTC-m már meguntam(azt meg ugye tudjuk, hogy a HTC 2nd gen is előbb jött, nemhogy a 1st, mint az első Nokia). Tessék, itt az eredmény..
Csak az a baj, hogy a vásárlók jelentős részét ez rohadtul nem érdekli, csak az, hogy a drágán vett telefonjuk már le is van t***va.. Bár sokakat lehet ez sem.. -
Tetszik, amit eddig láttam/olvastam, bár a frissíthetőség hiánya miatt kicsit bosszankodok, de valahol érthető a dolog azért..
Viszont jó lenne most konkrétan tudni, hogy mit takar 7.8-as update, és 1st gen megkapja-e.Ez a surface is felcsigázott és gondolkodom, hogy kellene egy, viszont akkortájt kellene telefont is cserélnem, főleg, ha a Trophy-val elmehetek ahova akarok, a kettő együtt viszont sok lenne..

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest