Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én azért használok iOs-t mert telefont akartam venni és mivel a wp8 (ez csak sejtettem még akkor) nem érkezik meg a korábbi wp telefonokra(tehát nem volt értelme olyan 2.gen telefont vennem amely alig különbözik a trophymtol), a wp 8 megjelenéséig olyan platformot választottam, amit meg nem használtam, az Androidot, Symbiant ismerem, Bada nem kell, maradt az iOS.
A WP minden hiányossága ellenére a kedvencem most is. -
törölt tag
Te teljesen kicsavarod amit mások mondanak. Épp ezért amit művelsz az minősíthetetlen trollkodás. Tudom, hogy igazam van, mert pont olyan egy dologba kötöttél bele, ami kiválóan működik. Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni. Az Android el is követi. WP7 funckionalitásában valóban vannak súlyos hiányok (ezeket a WP8 javítja), de te pont a multitaskingot hoztad fel, ami kiválóan van megvalósítva. Vagy ha szerinted az androidos megoldás jobb, akkor használd azt nyugodtan és reménykedj, hogy a fejlesztő nem ejtett olyan hibát a kódban ami miatt lemerülhet a telefonod 2 órával hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Esztétikai hiba, akciós! - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest