- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Jól ráparáztattátok szegényt a SIM cserére.
Telenornál is ingyen cserélik, ha ezek valamelyike teljesül:
- programhibás SIM-kártya cseréje
- 50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára
- 2 évnél régebbi SIM kártya cseréjeNekem a régit már nem látta párszor a teló, egy szó nélkül cserélték, nem kellet prezentálnom a hibát és a kedvenc mesefigurámat sem kérdezték meg. Problem solved in an instant...
-
-
igan arra.. agyfaszt is kapok egyébként az ilyenektől, hogy ezek a funkciók nincsenek benne alapból mindegyikben
nagy képzeletbeli dilemma: nokiát vegyek, mert számolja az adatmennyiséget, vagy htc-t mert elnémul, ha megfordítom
pzstm: kb 1 évtizede a nokia okostelóm nem tudott ilyet
-
ge.k.ko
tag
Ha rendben van, akkor majd Skypon felhívlak... Ja, hogy az nem úgy megy, a 7.5-ön, ja...
Érted már, miért gáz, ha nincs terméktámogatás? Persze, ha már megvetted, okosabb beletörődni, mint bosszankodni.
Amúgy meg nem fogok meglepődni, ha okosba lesz rá frissítés, még ha ez nem is a főzők kedvenc platformja. Ez a "HW a gyenge" duma kicsit sántít nekem. Ilyen szintű vasakon lényegesen szarabbul optimalizált Android vígan szaladgál... iOS-ről nem beszélve...
-
Polllen
félisten
Rosszul ertelmezitek a panaszkodok szavait. Nem lett rosszabb a telefon, csak hivatalosan elvettek azt az eselyt, h elerje a konkurencia szintjet. A legtobb vasarlo bizalmat szavazott az uj platformnak (mango elott szted miert vettek? tuti nem az eszeert), most ugy gondoljak kar volt, tevedtek.
Sztem jogos (a merteke meg vermerseklet kerdese), nem vagyok erintett az ugyben, megis itt vagyok&leirom, h gany dolog volt ez mstol es nokiatol is. Ezeknel az eszkoznel mar alap elvaras a termektamogatas, nem naivitas
-
Cathulhu
addikt
Azert azoknak is van igaza akik sirnak. En azert vettem S2-t pl, mert mar akkor belekalkulaltam azt, hogy valoszinu rendkivul nepszeru telefon lesz, jo hardverrel, es majdnem biztos, hogy 1 vagy akar 2 android verzioig hivatalosan is tamogatva lesz (aztan meg a nepszeruseg miatt akar tovabb is, amig a hardver birja). Ha tavaly bejelentenek, volna, hogy sorry, az uj androidok mar csak S3-ra jonnek fel ev mulva, nalam is jott volna a hiszti, mint a cunami....
Aki most amiatt vett Lumiat, mert ugy gondolta ilyesmit elvarhat egy nagy gyarto meregdraga telefonjatol, az most szerintem joggal csalodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest