- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ne sértődj meg azon, amit írok. Nem vagy te sem különb mint bárki itt a fórumon. Egy vagy a sok közül. Ha akarod elmondod, ha nem, hát úgy is jó. Senki nem fog kérlelni, hogy mondd, el, hadd találjuk ki. Rávilágítottam, hogy ez így nem kerek. Ehhez túl rövid az élet. Peace, testvér!

-
wolfnet
tag
Persze jogos. Figyelj az a baj, hogy szerettem volna, ha ténymegállapítások helyett, az aki elolvassa ezt a bejegyzést, picit azon kezdene el gondolkozni: mit is kérdezzek? Valami olyan építőjellegűt, amiből az író is gondolhatja, hogy fontos valakinek. (Feltéve persze hogy felkeltettem az érdeklődésedet.) Természetes, hogy nem ismertek. Talán nem megszokott, hogy elvonatkoztatva baromságokat írnak ezen a fórumon. Az biztos, hogy nem muszáj reflektálni. A hozzászólás lehetőségét az előbb említett okból hagyom meg a továbbiakban is.
Szomorú vagyok, egyértelmű, hogy itt a konkrétumokat szokhattátok meg, de néha el is kell vonatkoztatni valamitől, mert különben túl egyszerű lenne.
-
Zolaash
senior tag
Szeretem az ilyen bejegyzéseket, amiről kb. az író tudja egyedül, hogy miről szól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)