Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ne sértődj meg azon, amit írok. Nem vagy te sem különb mint bárki itt a fórumon. Egy vagy a sok közül. Ha akarod elmondod, ha nem, hát úgy is jó. Senki nem fog kérlelni, hogy mondd, el, hadd találjuk ki. Rávilágítottam, hogy ez így nem kerek. Ehhez túl rövid az élet. Peace, testvér!

-
wolfnet
tag
Persze jogos. Figyelj az a baj, hogy szerettem volna, ha ténymegállapítások helyett, az aki elolvassa ezt a bejegyzést, picit azon kezdene el gondolkozni: mit is kérdezzek? Valami olyan építőjellegűt, amiből az író is gondolhatja, hogy fontos valakinek. (Feltéve persze hogy felkeltettem az érdeklődésedet.) Természetes, hogy nem ismertek. Talán nem megszokott, hogy elvonatkoztatva baromságokat írnak ezen a fórumon. Az biztos, hogy nem muszáj reflektálni. A hozzászólás lehetőségét az előbb említett okból hagyom meg a továbbiakban is.
Szomorú vagyok, egyértelmű, hogy itt a konkrétumokat szokhattátok meg, de néha el is kell vonatkoztatni valamitől, mert különben túl egyszerű lenne.
-
Zolaash
senior tag
Szeretem az ilyen bejegyzéseket, amiről kb. az író tudja egyedül, hogy miről szól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)