- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Ne sértődj meg azon, amit írok. Nem vagy te sem különb mint bárki itt a fórumon. Egy vagy a sok közül. Ha akarod elmondod, ha nem, hát úgy is jó. Senki nem fog kérlelni, hogy mondd, el, hadd találjuk ki. Rávilágítottam, hogy ez így nem kerek. Ehhez túl rövid az élet. Peace, testvér!

-
wolfnet
tag
Persze jogos. Figyelj az a baj, hogy szerettem volna, ha ténymegállapítások helyett, az aki elolvassa ezt a bejegyzést, picit azon kezdene el gondolkozni: mit is kérdezzek? Valami olyan építőjellegűt, amiből az író is gondolhatja, hogy fontos valakinek. (Feltéve persze hogy felkeltettem az érdeklődésedet.) Természetes, hogy nem ismertek. Talán nem megszokott, hogy elvonatkoztatva baromságokat írnak ezen a fórumon. Az biztos, hogy nem muszáj reflektálni. A hozzászólás lehetőségét az előbb említett okból hagyom meg a továbbiakban is.
Szomorú vagyok, egyértelmű, hogy itt a konkrétumokat szokhattátok meg, de néha el is kell vonatkoztatni valamitől, mert különben túl egyszerű lenne.
-
Zolaash
senior tag
Szeretem az ilyen bejegyzéseket, amiről kb. az író tudja egyedül, hogy miről szól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Automobilista 2
- AMD FX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)