- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nosztalgia van.
Visszanézve ennél az utolsó fraget: [link] baromi érdekes, hogy hogyan lőtt $ector erre a távolságra. Én ezt simán álló helyzetből próbáltam volna megoldani, és nem biztos, hogy ment volna. Erre a közepes távolságra viszont szerintem sosem voltam annyira jó, mint ő. Közelre a csúcsformámban talán. Amúgy ő tanított lőni 2004 - 2005 környékén, de azért arra még rájött egy pár év gyakorlás, mire profi szintre értem. Megint kedvet kaptam a játékhoz, bár már annyira halott, hogy inkább el se indítom. :-) Majd később felrakok egy Alpine-t a gépre, aztán megnézem, hogy azzal hogyan szuperál. A Windows 7-el gyakorlatilag használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest