Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hali all!
Nos hamár mindenki így az XP csinosítgatásról beszél hátha tud nekem valaki segíteni.
Most így néz ki a desktopom: [link]
Nem nagy átalakítás egy másik téma, Vistás ikonok és kurzor és a problémás rész a ViOrb-os Star menü gomb. Nagyon tetszik ez a fajta Start gomb csakhát XP-ben nem lehet a Start gomb magasabb mint a tálca és a témához tartozó Start gömb elég béná
és ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.