- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hali all!
Nos hamár mindenki így az XP csinosítgatásról beszél hátha tud nekem valaki segíteni.
Most így néz ki a desktopom: [link]
Nem nagy átalakítás egy másik téma, Vistás ikonok és kurzor és a problémás rész a ViOrb-os Star menü gomb. Nagyon tetszik ez a fajta Start gomb csakhát XP-ben nem lehet a Start gomb magasabb mint a tálca és a témához tartozó Start gömb elég bénáés ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest