Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
És ilyenkor bekapcsol a kijelző is, mármint világos lesz? Tehát gyakorlatilag folyamatosan töltőn kell lennie, ha így szeretném használni, ahogy leírtam. :-) Most komolyan, ez nem zavaró a hétköznapokban?
Na majd jövök kérdezősködni, ha lesz valakinek wp8, hogy ott megoldották-e ezt.
-
tybsen
addikt
Magyarorszagrol nezve kulfoldon elek, korlatlan internettel (5GB, aztan csokken a sebesseg). De ha pl. Magyarorszagra megyek vagy munkam miatt mas orszagokba, ott nincs roamingom, mert letiltattam (iszonyat draga), masreszt bonyolult minden orszagban egy sim-et fenntartani, figyelni, hogy milyen adat-tarifak vannak, stb. Epp eleg Magyarorszag az iszonyat draga mobiladat-tarifakkal (az 1000 Ft amit irsz egyebkent 100 MB aktualisan a vodanal, ami nem sokra eleg) Praktikusan megoldhato egy normalis keszulekkel, hogy mindenhol ahol van wifi, baratoknal, hotel, stb, felcsatlakozom es online vagyok. Vagy ha hozzam jonnek baratok, ok is igy tesznek (androidos keszulekeikkel).
Persze lehet azzal is jonni, hogy ha kibirom a hotel-munka-baratok-stb kozotti tavolsagokon az internet nelkuliseget, akkor azt is kibirom, hogy neha-neha ranezzek a telefonra es bekapcsolodjon a wifi. Meg persze nyilvan nem is vagyok allandoan uton. Meg fizethetnek minden orszagban mobiladat-szolgaltatast. Es persze hogy biztosan nem olyan fontosak azok az uzenetek sem, amiket kapok. De nem hiszem, hogy manapsag ez lenne a normalis dolog, hogy manualisan ebresztgessem a kijelzot, nehogy lemaradjak valamirol. A hiba egyertelmuen a wp logikajaban van.
Masik pelda: ha egy hotelszobabol csak wifin tudok kommunikalni, akkor folyamatos bekapcsolt kijelzo kell, ha varok egy hivast. Ez milyen mar.. Lehetetlen dolog.
A vesszo meg az en hibam, tenyleg felreertheto voltam :-)
-
tybsen
addikt
Csak megtaláltam a korábbi választ a kerdesemre, ami alapján úgy tudtam, hogy nem jönnek meg a whatsapp uzenetek.
-
catroot
veterán
Nekem az értesítésből ami hiányzik az az, hogy az el nem olvasottakat visszatudjam hozni, lényegében erről beszélünk.
Nálam az van, hogyha a pittyenés után nem tudom, hogy mi van (sms, email hangja egyértelmű), akkor a 4th Mayor szólt. Igaz, hogyha több app lenne fent, ami értesítős és hátul van a csempe, akkor kereshetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest