Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sunsaw

tag

válasz stevve #99 üzenetére

Silverlight 4. XNA is érdekel, de ez későbbi project témája lesz, jelenleg WCF szervíz programozását kell bepótolnom. Nem lett igényelve fejlesztői hardver, SL-hez egyelőre jó az emulátor is, na meg a fejlesztői eszközök sem ingyenesek (ha jól tudom), szóval ez még korai lenne. Már csak pár hónapot kell várni úgyis, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom nagyon :) Jelenleg egy kisebb alkalmazáson dolgozok, SQL + WCF + SL4 kombóval, de még nagyon az elején van a project. Kicsit hiányolom a Pivot controlt :) De nem fogok nekiállni saját UC-t írni most, erre nem sok időm van (a többi project mellett) sajnos. Remélhetőleg hamar jön a WP7 és akkor lesz belőle vásárolva a rendes fejlesztéshez. WM6-os telefonod HD2 esetleg? Megnéznék rajta Tőled egy WP7 hacket! Van aki már valahogy feltolta rá, én most hezitálok, hogy HTC HD2-t vegyek és hackeljek, vagy csak simán vegyem meg, de túl közel van már a WP7, és hát a device sem olcsó (sajnos).

mod: pont most olvasgattam, úgy néz ki, hogy már két bétás telefon is napvilágot látott a MIX protojain kívül... az egyik egy (szerintem ronda) LG, a másik meg a (szerintem nem a legszebb) Dell Lightning. Utóbbi érdekessége, hogy már az újabb, 1,3Ghz-es Snapdragonnal lesz/van felvértezve... (szemben ugye az almacég 1Ghz-es Cortex-ével). Egyébként ez az alma is, milyen hazudós egy cég, csak megjegyzem, a Samsung Wave-je ugyanazt az ARM chipet tartalmazza, amit az almatelefon, annak ellenére, hogy Jobbs saját fejlesztésű chip-ként mutatta be :) Nem ártana, ha úgy hazudna, hogy hihető is legyen, ott bukott kit a dolog, hogy a Samsung és az Inferocity közösen fejlesztette ki a Cortex-et (ezt a verziót biztosan). Dehát, tőle megszoktam már :) Mostanában a retina display-n röhögök... jó kis szóösszetétel az emberi szem BE-olvasását egy telefon KI-jelzőjéhez hasonlítani :) Meg az előbbi ugyebár analóg, de őszerinte a kijlezőn nagyobb a DPI mint az emberi szemen :D Vannak hülye szövegek, egy cikket megérne ez is!

Új hozzászólás Aktív témák