- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
Silverlight 4. XNA is érdekel, de ez későbbi project témája lesz, jelenleg WCF szervíz programozását kell bepótolnom. Nem lett igényelve fejlesztői hardver, SL-hez egyelőre jó az emulátor is, na meg a fejlesztői eszközök sem ingyenesek (ha jól tudom), szóval ez még korai lenne. Már csak pár hónapot kell várni úgyis, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom nagyon
Jelenleg egy kisebb alkalmazáson dolgozok, SQL + WCF + SL4 kombóval, de még nagyon az elején van a project. Kicsit hiányolom a Pivot controlt
De nem fogok nekiállni saját UC-t írni most, erre nem sok időm van (a többi project mellett) sajnos. Remélhetőleg hamar jön a WP7 és akkor lesz belőle vásárolva a rendes fejlesztéshez. WM6-os telefonod HD2 esetleg? Megnéznék rajta Tőled egy WP7 hacket! Van aki már valahogy feltolta rá, én most hezitálok, hogy HTC HD2-t vegyek és hackeljek, vagy csak simán vegyem meg, de túl közel van már a WP7, és hát a device sem olcsó (sajnos).
mod: pont most olvasgattam, úgy néz ki, hogy már két bétás telefon is napvilágot látott a MIX protojain kívül... az egyik egy (szerintem ronda) LG, a másik meg a (szerintem nem a legszebb) Dell Lightning. Utóbbi érdekessége, hogy már az újabb, 1,3Ghz-es Snapdragonnal lesz/van felvértezve... (szemben ugye az almacég 1Ghz-es Cortex-ével). Egyébként ez az alma is, milyen hazudós egy cég, csak megjegyzem, a Samsung Wave-je ugyanazt az ARM chipet tartalmazza, amit az almatelefon, annak ellenére, hogy Jobbs saját fejlesztésű chip-ként mutatta be
Nem ártana, ha úgy hazudna, hogy hihető is legyen, ott bukott kit a dolog, hogy a Samsung és az Inferocity közösen fejlesztette ki a Cortex-et (ezt a verziót biztosan). Dehát, tőle megszoktam már
Mostanában a retina display-n röhögök... jó kis szóösszetétel az emberi szem BE-olvasását egy telefon KI-jelzőjéhez hasonlítani
Meg az előbbi ugyebár analóg, de őszerinte a kijlezőn nagyobb a DPI mint az emberi szemen
Vannak hülye szövegek, egy cikket megérne ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V1 - i3-12100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest