- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Complete
tag
válasz
Oz Nagyúr #117 üzenetére
Szia!
Van egy Yakumo Deltax 5Bt-m [link], most kaptam nemrég egy ismerőstől,akinek ez már régi..
Erre is fel lehet tenni a Win mobile 6.1-et? 1gigás kártáyt tud kezelni.
Ha igen,akkor hogy teszem fel rá?(illetve mivel érdemes helyettesíteni azt a kis tollat,amit az ismerősöm elveszített és amivel a képernyőt kell nyomogatni?
-
Oz Nagyúr
csendes tag
Windows Mobile 6.1 Professional+HTC Touch Pro rulez!
-
rob400
csendes tag
Újra fejest ugrottam a WM-ba. Egy HTC Universal-lal. 640x480-as, 520-as Intel proci, ááá nagyon szuper. Kis excel, levelezés, rss, msn tiszta "nyugat", nem kell ide iPad. : P
-
Lune
tag
Nekem nincs bajom a WM-mel. 6.1 prof. van a telómon és ami hiányzik belőle, azt feltettem mint szoftvert. Van itt twitter, facebook, opera meg sok-sok egyéb proggi is. Most mindenki az Androidot isteníti, mert az a divat, de ne felejtsük már el a WM-et sem!
-
Hoffer
őstag
Tudna nekem küldeni valaki egy WM 6.1 működő Windows Live linket??? Mert egyet kaptam, de a Messengert nem akarja megnyitni!
Köszi!
-
gabor85
őstag
-
ABE
őstag
Xperia X1-em van, próbáltam rajta Energy-t meg ezer másikat is, és sokadik próbálkozás után oda jutottam, hogy most egy clean ROM van a telefonon, ami gyors, stabil, nincs telerakva csicsával, jó az üzemideje, messze körözi a csilli-villi verziókat. Nem tudom, ezek a ROM-ok mennyire kompatibilisek más telefonokkal, mennyire típusspecifikusak, lehet, hogy most tök feleslegesen jártattam a számat.
-
sunsaw
tag
Akkor inkább Android, bár én is majdnem vettem egy HD2-t a héten! Ki kell tartani fiúk, nincs már messze a karácsony!
Én inkább amúgy HTC Mondriad-re várok, hogy az hogy fog kinézni. Dell és LG közül egyértelműen Dell, de nekem a kicsusztatható keyboard pont, hogy nem jön be, ezzel megölnék az új mezőérzékeny beviteli módokat gondolom. Annyit meg nem pötyögök, inkább egy normális kapacitiv touchscreen legyen inkább benne!
-
A Silverlight izgalmas terület, az biztos. Nekem egy régebbi Touch Diamond van most, HD2 túl drága. erre biztosan nem lesz ROM. Gyenge ahhoz.
A Dellre kíváncsi leszek. Már láttam képeket róla és egész jól néz ki. A fizikai billentyűzet jó ötlet.
Az Apple iPhone 4 nagyon be lett harangozva, de fejlesztést nem látok annyit, ami olyan eget rengető lenne. Max. az iPhone-hoz mérten azok.
Nem mernék cikket írni róla, mert egyszer égő kereszttel a házam előtt ébrednék, bár tény az is, hogy vannak benne jó dolgok. a kamera is tetszik, de az új OS is jó lesz, ahogy mondogatják.
-
sunsaw
tag
Silverlight 4. XNA is érdekel, de ez későbbi project témája lesz, jelenleg WCF szervíz programozását kell bepótolnom. Nem lett igényelve fejlesztői hardver, SL-hez egyelőre jó az emulátor is, na meg a fejlesztői eszközök sem ingyenesek (ha jól tudom), szóval ez még korai lenne. Már csak pár hónapot kell várni úgyis, bár hazudnék ha azt mondanám, hogy nem várom nagyon
Jelenleg egy kisebb alkalmazáson dolgozok, SQL + WCF + SL4 kombóval, de még nagyon az elején van a project. Kicsit hiányolom a Pivot controlt
De nem fogok nekiállni saját UC-t írni most, erre nem sok időm van (a többi project mellett) sajnos. Remélhetőleg hamar jön a WP7 és akkor lesz belőle vásárolva a rendes fejlesztéshez. WM6-os telefonod HD2 esetleg? Megnéznék rajta Tőled egy WP7 hacket! Van aki már valahogy feltolta rá, én most hezitálok, hogy HTC HD2-t vegyek és hackeljek, vagy csak simán vegyem meg, de túl közel van már a WP7, és hát a device sem olcsó (sajnos).
mod: pont most olvasgattam, úgy néz ki, hogy már két bétás telefon is napvilágot látott a MIX protojain kívül... az egyik egy (szerintem ronda) LG, a másik meg a (szerintem nem a legszebb) Dell Lightning. Utóbbi érdekessége, hogy már az újabb, 1,3Ghz-es Snapdragonnal lesz/van felvértezve... (szemben ugye az almacég 1Ghz-es Cortex-ével). Egyébként ez az alma is, milyen hazudós egy cég, csak megjegyzem, a Samsung Wave-je ugyanazt az ARM chipet tartalmazza, amit az almatelefon, annak ellenére, hogy Jobbs saját fejlesztésű chip-ként mutatta be
Nem ártana, ha úgy hazudna, hogy hihető is legyen, ott bukott kit a dolog, hogy a Samsung és az Inferocity közösen fejlesztette ki a Cortex-et (ezt a verziót biztosan). Dehát, tőle megszoktam már
Mostanában a retina display-n röhögök... jó kis szóösszetétel az emberi szem BE-olvasását egy telefon KI-jelzőjéhez hasonlítani
Meg az előbbi ugyebár analóg, de őszerinte a kijlezőn nagyobb a DPI mint az emberi szemen
Vannak hülye szövegek, egy cikket megérne ez is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest