- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Az a baj, hogy azok a felhasználók, akik alapban csak használják a rendszert, és egy felbukkanó ablaktól is megijednek (azért igencsak nagytöbbsége az embereknek ilyen, bár igaz, hogy sosem fog linuxot telepíteni, de ez a dolog szempontjából mindegy), az nem lesz hajlandó még elolvasni sem angolul, ha magyarul sem érti. Sajna gyakran tapasztalok ilyeneket, sokan alapban "félnek" a PC-től, hát még ha nem a tutibiztos anyanyelven kommunikál velük.
Részemről sosem használnék magyarított oprendszert, de igaz, nálam még a billentyűzet is angol, szóval nem én vagyok a jó kiindulási alap ilyen téren
-
moonman
titán
nem mondtál újat, rendszerint érvelés és tények helyett puffogtatják a hozzánemértők, most is ez történt. csak bassza a csőröm, én sose mondtam a Linuxra, hogy szarfos tákolmány, egyrészt, mert nem ismerem annyira, hogy ilyet merjek állítani (pontosabban ismerem annyira, hogy), másrészt tisztelem mások munkáját, még ha nem is szimpatizálok vele.
-
moonman
titán
nyilván, de ez nem minősíti egyik fájlrendszert sem, szóval marhára nem értem ezt az egészet.
az ilyen ál-tech dumáktól meg, hogy "lehet használni nem túl intenzív lemezhasználat esetén egyes nem professzionális területen" rosszul vagyok. a világ összes Windows-a NTFS-t használ, vicc ez az egész.
-
oO7
őstag
1. Kicsit később leírtam, hogy szerintem miért nem oszt nem szoroz az a pár giga különbség.
1.2 Azt is tudjuk mellesleg, hogy a win telepítők (meg maguk a rendszerek) azért nagyobbak mert azért jóadag driver van bennük. És azért elég nagy sírás-rívás lenne ha bedugnál egy nyomtatót vagy pendrive-t vagy webkamerát vagy kb akármit és nem ismerné fel a rendszer. Az más kérdés, hogy általában ezekhez az eszközökhöz adnak a gyártók drivert illetve a User Experience -t növelendő mindenféle softvert is adnak a cuccokhoz.
2. Mindenki jön ezzel a települési sebességgel... Namost ezzel egy normális ember pár évente egyszer találkozik amikor felrakja az OS-t a gépére. Persze vannak ilyen hihetetlen módon hozzáértő buherátorok akik 2 havonta újrarakják a rendszert mert teleszórják minden szeméttel utána meg ugye szídják, hogy szar meg assú meg fagy meg WINFOS... de ők nem tartoznak a normális ember kategóriába...
-
Morden24
nagyúr
a Windows meg felhízik egy idő mulva és belassúl.
Nekem nem szokott "felhízni" a Windows-om. Belassulni meg az egyébként egy éves Vistám sem lassult be. Más kérdés, hogy nyilván nekem más gépfelhasználási szokásaim vannak, mint másoknak.
Mindkét rendszernél fontos az insallálási idő
XP-nél gyorsabban települ a Vista, Vistánál gyorsabban települ (egyelőre) a W7.
van benne 3D asztal
Igen? A Flip3D az azért nem 3D asztal, de végülis mindegy. Amúgy miért, linuxon nincsenek (akárki számára) diszfunkcionális csicsabaromságok, mint forgó kocka, kocsonyaszerűen rezgő ablakok és tüzcsíkot húzó egérkurzor? Azok hány éves kor alatt ajánlottak?
meg Paint
Én pölö paint.Net-et használok ilyen-olyan kisebb dolgokra. Az is ingyenes, és elég jó szintet hoz.
-
blaces
tag
Nálam ugyanannyi volt mindkettő feltelepítése (igaz én wubival tettem a linuxot) 30 perc körüli, még a Vista is gyorsan tette fel magát...
Viszont azt beismerem, hogy a Linux feltelepítése után már vannak alapprogramok amik azért valahogy lekörözik/felveszik a versenyt a Vista alap szoftvereivel: Gimp - Paint
és az alap OpenOffice.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztrofotózás
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Redmi Note 13 4G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest