Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Mondjuk ha csak telepítési időt nézük a Windows és Linux között, akkor van olyan disztribúció ami két perc alatt feláll pendrive -ról és minden fontos formátumot ismer, GUI -is, én mindent el tudok vele végezni. Igaz nem olyan csilli-villi és nem mindenhol magyarított (manapság ki nem tud angolul). A két rendszer más dimenzióban van erre nem tudok más mondani.
Én sem hallotam még róla csak rémlett valahonnan, de hamár ekkora érdeklődésre tart számon leírom. Az lehet jó amikor bölcsészek fordítanak géptant, vagy fordítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest