Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem hogy romlana a hangminőség az emuláció miatt. Nem csinál az semmit a mintákkal, csak továbbítja a HW felé; a progi ugyanazon a procin meg hangkártyán fut ám.
Esetleg meghallgattad már?
Linux alatt NTFS : a gépem amióta megvan (ca. 3 év) így megy, és az otthoni is (még régebben), ilyen jellegű bajom sosem volt.
Azaz annyi, hogy Linuxra nincs NTFS defrag (vagy van, csak nem tudok róla?) így néha nekiengedek egy Hiren's bootot a gépnek
@Degeczi : Persze ha profi fotós vagy, akkor a Lightroom neked alap, de én eddig teljesen jól elvagyok az UFraw-al, a szűrős képeimről le tudom szedni a zöld árnyalatot, expót utánaállítani, ilyesmik.
Persze majd nőni fognak az igényeim, de mire való a wine![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vladi
nagyúr
Szerintem kezd a topik Linux abszolút kezdősre váltani. Aki komolyan gondolja, hogy Linuxozik, az jöjjön nevezett topikba és tegye fel kérdéseit. Ha csak a kifogás megy, akkor ne fárasszuk egymást.
Amúgy lenne pár ötletem audióra neked.
(#87) vamzi:
Húúú... igen. bacsis...
-
Legyél konkrét: milyen linuxos programokat akarsz használni?
Átjárhatóság: windowsra van ext2/ext3 driver, linuxra van ntfs driver.
Játszani akarsz, ez rendben van, ez az egyetlen korrekt érv a linux ellen. De akkor miért nyomulnátok linuxon, pláne miért akar több ember (nem feltétlenül te) windowst csinálni a linuxból? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)