- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Elég nagy gond, ha 87.-ed rangú kérdés... Desktopon a játékosok költenek komolyabb összegeket a gépükre, innentől desktopon őket lehet a húzószegmensnek nevezni. Na mármost, ha egyetlen játékot sem lehet natívan futtatni, csak Wine-el, vagy egyéb öszvér megoldásokkal, akkor a Linux a hardvergyártók részéről elfelejtheti a támogatást.
Amíg pedig nincsenek gyári driverek, addig a felhasználók sem fognak áttérni. Erre még azt is mondanám, hogy OK, hiszen a Linux csak pár kiváltságosnak készült, ha valaki van olyan pofátlan, hogy ki akarja használni a gépét, az vegyen Windowst. A gond csak az, hogy ebben az esetben viszont például az Ubuntu létjogosultsága megkérdőjelezhető, hiszen a Linuxakik nagy része fujjolrá, mert túl könnyű kezelni, az átlag felhasználóknak pedig ugye a gondolatmenet alapján nem való Linux.
Szerintem, ha a Linux (vagy legalább az Ubuntu) el akar terjedni, lépnie kell a játékok irányába is.
Amúgy nekem aztán nem kötelező, hogy a Canonical alkosson. Felőlem előjöhet ilyen megoldássalakár a Novell is, vagy mondjuk a Khronos... (Bár érdekelne, hogy a Canonical miért nem érdekelt ilyen ügyekben.)
-
Degeczi
nagyúr
-
vamzi
senior tag
Ajanlom figyelmedbe bacis forumtarsunk irasait, ha nem vagy tisztaban azzal, hogyxa birtokodban levo masinaval mennyi mindent meglehet valositani azon kivul, hogy programokat futtassunk. Kis izelitonek: [link]
egyebkent jot derultem a kezdeti hszeken, de a vege uncsi lett, mert eltunt az ellenfel
De h ne csak off legyek: erdekesnek hangzik. Ha valahova eljutnak tuti kifogom probalni es minden esetre szerintem ez jobb otlet a reactos-nel, bar a maga nemeben az is dicseretes. De igazabol szerintem sem az mst kellene majmolni vagy lemasolni. Nem tudom ki hogy va vele, de en a linuxot gy szeretem ahogy van(nem a hibai ellenere haem azokkal, mint az asszonyt is
)
A hibakert bocsi, buszon vagyok..
-
DarkByte
addikt
Igen, részben. Van egy rakás jó program Linux -on, ezeket használnám is főképpen, viszont vannak olyan Windows -os programok amelyek nem vagy egyáltalán nem akarnak elindulni Linux alatt és nem találok rájuk nekem megfelelő alternatívát. Másrészt a játékok ott vannak, és hiába, néha ezt is akarok, viszont erre fenntartani egy Windows -t, amivel megoldani a közös fájlmegosztást hogy ne legyenek mindenféle töredék partícióim, sehogyan sem elegáns (és ez csak az egyik ilyen gond). Ha lenne egy ilyen átjárhatóság, az a néhány program kihúzhatná amíg nem születik rendes alternatívájuk Linux -ra, illetve egyébként is lenne kicsit több lehetősége az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Windows 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest