Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Elég nagy gond, ha 87.-ed rangú kérdés... Desktopon a játékosok költenek komolyabb összegeket a gépükre, innentől desktopon őket lehet a húzószegmensnek nevezni. Na mármost, ha egyetlen játékot sem lehet natívan futtatni, csak Wine-el, vagy egyéb öszvér megoldásokkal, akkor a Linux a hardvergyártók részéről elfelejtheti a támogatást.
Amíg pedig nincsenek gyári driverek, addig a felhasználók sem fognak áttérni. Erre még azt is mondanám, hogy OK, hiszen a Linux csak pár kiváltságosnak készült, ha valaki van olyan pofátlan, hogy ki akarja használni a gépét, az vegyen Windowst. A gond csak az, hogy ebben az esetben viszont például az Ubuntu létjogosultsága megkérdőjelezhető, hiszen a Linuxakik nagy része fujjolrá, mert túl könnyű kezelni, az átlag felhasználóknak pedig ugye a gondolatmenet alapján nem való Linux.
Szerintem, ha a Linux (vagy legalább az Ubuntu) el akar terjedni, lépnie kell a játékok irányába is.
Amúgy nekem aztán nem kötelező, hogy a Canonical alkosson. Felőlem előjöhet ilyen megoldássalakár a Novell is, vagy mondjuk a Khronos... (Bár érdekelne, hogy a Canonical miért nem érdekelt ilyen ügyekben.)
-
Degeczi
nagyúr
-
vamzi
senior tag
Ajanlom figyelmedbe bacis forumtarsunk irasait, ha nem vagy tisztaban azzal, hogyxa birtokodban levo masinaval mennyi mindent meglehet valositani azon kivul, hogy programokat futtassunk. Kis izelitonek: [link]

egyebkent jot derultem a kezdeti hszeken, de a vege uncsi lett, mert eltunt az ellenfel

De h ne csak off legyek: erdekesnek hangzik. Ha valahova eljutnak tuti kifogom probalni es minden esetre szerintem ez jobb otlet a reactos-nel, bar a maga nemeben az is dicseretes. De igazabol szerintem sem az mst kellene majmolni vagy lemasolni. Nem tudom ki hogy va vele, de en a linuxot gy szeretem ahogy van(nem a hibai ellenere haem azokkal, mint az asszonyt is
)A hibakert bocsi, buszon vagyok..
-
DarkByte
addikt
Igen, részben. Van egy rakás jó program Linux -on, ezeket használnám is főképpen, viszont vannak olyan Windows -os programok amelyek nem vagy egyáltalán nem akarnak elindulni Linux alatt és nem találok rájuk nekem megfelelő alternatívát. Másrészt a játékok ott vannak, és hiába, néha ezt is akarok, viszont erre fenntartani egy Windows -t, amivel megoldani a közös fájlmegosztást hogy ne legyenek mindenféle töredék partícióim, sehogyan sem elegáns (és ez csak az egyik ilyen gond). Ha lenne egy ilyen átjárhatóság, az a néhány program kihúzhatná amíg nem születik rendes alternatívájuk Linux -ra, illetve egyébként is lenne kicsit több lehetősége az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként tényleg elkanyarodtunk az írás témájától (mint általában minden ilyen topikban
).