- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt320i #92 üzenetére
Figyu, az első hozzászólásod az volt, hogy a Linuk legnagyobb baja a kernel.
5000Ft-os kérdés, a winfosnak szerinted van-e kernele?
"a nagyobb gond az, hogy egy vitát nem ú gy kell lefolytatni mint az óvodások - hülye vagy, nem, nem én vagyok a hülye hanem te - , hanem érvekkel tényekkel alátámasztani."
Hallod, ha tőled láttam volna egy érvet is a topicban, akkor most nem a padlón fetrengenék a röhö"- mi a különbség a felépítésben"
A Linux kernel monolitikus, de modulokkal bővíthető
NT kernel (az NT óta minden windózé) hibrid"- miért könnyebb a windowst portolni a változatos hw-ket tartalmazó pc-kre (gondolom a fenti kérdésekre adott válaszokból ki fog derülni, de biztos ami biztos rákérdek
)"
Mert egy csomó hardvergyártó úgy gondolja hogy felesleges Linuxra fejleszteni; uyanakkor a két cucc alatti driverek nagyon hasonlóan terjednek, ugyanis sok HW driverei azonosak, csak más INF file van hozzá win alatt... Linux alatt meg kezeli a kernel. Ezért is stabilabb amúgy mint a winfos.Biztonság : Linuxban a kernelszintű tűzfal... Az nem kicsit korszerűbb mint az ilyen Zonealarm és hasonló viccek
Amúgy meg a nagybetűk lemaradtak a gépedről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest