- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ő sem írt konkrét programot. És én is mondhatom, hogy ismerem annyira a windózt, hogy tudjam, hogy lehetséges.
Figy, nem emlékszem az összes program nevére, aminek a hibáival az elmúlt 7 év supportos tapasztalata során találkoztam. Bocs, szenilis vagyok már.Amúgy, hogy troll reakció-e, azt vitatnám, mert csak annyit írtam, hogy más oprendszereken is van ilyen, de inkább a rosszul megírt program hibája ez, mint az oprendszeré. De felőlem annak tekinted, aminek csak szeretnéd
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A jelenség tényleg létezik Win alatt, pl. AltiumDesigner produkálja. Ha a betűméret egy lépcsővel meg van növelve az alapról, akkor pár belső ablakon nem lehet megnyomni az OK gombot, mert a gomb nem fér ki az ablakra, így effektíve használhatatlanná teszi a programot növelt betűmérettel, ugyanis nem lehet a kapcs. rajz változásokat átvinni a nyáktervre az OK gomb nélkül... Alap betűmérettel jó, de az meg FullHD monitoron elég pici.
Hasonló problémák előfordulnak Coocox IDE-ben is, de ott legalább a program minden részén külön lehet állítani a betűtípust és méretet, csak el kell vele tökölni egy kis időt.Egyébként néhány speciális, ritkán megjelenő tájékoztató ablaknál is előfordul W7-en, hogy ha növeled a betűméretet, akkor az üzenet fele kilóg a textboxból, és nem lehet elolvasni. Gondolom nem foglalkoztak azzal, hogy az angol szövegekhez szabott UI minden elemét átszabják minden lokalizációra. Azt már meg nem mondom, ez melyik üzeneteknél lelhető fel, de létező jelenség.
*no meg XP-n is volt ilyen, nem is egy esetben. Igazából aki állította valaha a betűméreteket nagyobbra, biztosan találkozott ezekkel az apró hibákkal.
Valszeg Linux alatt is előfordulnak ilyen apróbb hibák, de ott még nem növeltem betűméretet az alapról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest