Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jogos, jogos, de asszem ezt kihagyom, mivel bármelyik OS-re igaz, és akkor kezdhetnénk az egészet a kályhánál. Hogy kell kiírni, hova telepítsem, multi boot, mire formázzak, Office-t hogyan tegyem fel, hogy osszam meg a fileokat, netet hol tom belőni...
Szóval érted. Ennyit kinézünk azokból, akik beta OS-t akarnak használni

-
-
-
h-yle
addikt
Amint lesz rá rendes válasz beteszem

Nekem van 2 dedikált 50G oprendszer partícióm meg egy adat plusz egy 2 adat vinyó és még egy 20G oprendszer HDD.
Olyat sose csináltam hogy nem újjonan formázott partícióra tettem egy rendszer, szóval nem tudok nyilatkozni, hogy akkor mi történik, ha nem várja kész hely az OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest