Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Először is a cikk írójának!
Másodszor neked:
Én sem ajánlanám, hogy felrakd. Mert pl. látszik, hogy foggalmad nincs, hogy, hogyan kell mellérakni, és az lesz a vége, hogy simán el fog szállni az XP-d, mert rátelepíted. Már tényleg bocs, de ha problémát okoz neked az, hogy egy XP-t feltelepíts, akkor nem biztos, hogy ezzel próbálkozni kellene...először mondjuk próbálj meg egy végleges mondjuk magyar nyelvű oprendszert feltelepíteni.
-
Efbialy
tag
Én tényleg nem akarok beleszólni, de ha tényleg csak annyira értesz a géphez, mint amit állítasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet kipróbálni egy nem végleges, esetleg instabil rendszert, hiszen előfordulhatnak olyan problémák, ami akár adatvesztéshez is vezethetnek. Egy béta rendszer szerintem csak olyannak való, aki fejleszteni szeretne ahhoz az os-hez, vagy nagyon vállalkozó szellemű. (persze csak szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest