Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Először is a cikk írójának!

Másodszor neked:
Én sem ajánlanám, hogy felrakd. Mert pl. látszik, hogy foggalmad nincs, hogy, hogyan kell mellérakni, és az lesz a vége, hogy simán el fog szállni az XP-d, mert rátelepíted. Már tényleg bocs, de ha problémát okoz neked az, hogy egy XP-t feltelepíts, akkor nem biztos, hogy ezzel próbálkozni kellene...először mondjuk próbálj meg egy végleges mondjuk magyar nyelvű oprendszert feltelepíteni.
-
Efbialy
tag
Én tényleg nem akarok beleszólni, de ha tényleg csak annyira értesz a géphez, mint amit állítasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet kipróbálni egy nem végleges, esetleg instabil rendszert, hiszen előfordulhatnak olyan problémák, ami akár adatvesztéshez is vezethetnek. Egy béta rendszer szerintem csak olyannak való, aki fejleszteni szeretne ahhoz az os-hez, vagy nagyon vállalkozó szellemű. (persze csak szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Arc Raiders
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi