- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Először is a cikk írójának!
Másodszor neked:
Én sem ajánlanám, hogy felrakd. Mert pl. látszik, hogy foggalmad nincs, hogy, hogyan kell mellérakni, és az lesz a vége, hogy simán el fog szállni az XP-d, mert rátelepíted. Már tényleg bocs, de ha problémát okoz neked az, hogy egy XP-t feltelepíts, akkor nem biztos, hogy ezzel próbálkozni kellene...először mondjuk próbálj meg egy végleges mondjuk magyar nyelvű oprendszert feltelepíteni.
-
Efbialy
tag
Én tényleg nem akarok beleszólni, de ha tényleg csak annyira értesz a géphez, mint amit állítasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet kipróbálni egy nem végleges, esetleg instabil rendszert, hiszen előfordulhatnak olyan problémák, ami akár adatvesztéshez is vezethetnek. Egy béta rendszer szerintem csak olyannak való, aki fejleszteni szeretne ahhoz az os-hez, vagy nagyon vállalkozó szellemű. (persze csak szerintem)
-
Skynet258
veterán
Ez esetben akkor inkább azt javaslom, ne használj egy béta állapotban lévő rendszert minden nap... magadat szívatod meg vele. Ok, stabil, meg én is ezt használom Vista helyett, de ha ennyire nem vagy biztos a dolgodban, inkább tedd fel az XP mellé - ne helyette
Így ki tudod próbálni, de ha nem sikerülne valami, akkor ott van a jól ismert rendszered is -
m1sk4r
aktív tag
Azt hiszem a Norton Ghostnak van egy ingyenes DOS-os verziója, azzal le tudod menteni egy képfájlba a jelenlegi XP partíciódat és később szintén ezzel a programmal vissza is tudod állítani. Norton Ghost 2003, azt hiszem ez a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest