- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Írhatná egy cikket a Logoutra, amiben összefoglalod, milyen rendszerbeállítások és programok mellett nem használsz vírusírtót. Nem azt mondom, hogy én is leszoknék a vírusírtóról, de egy tiedhez hasonlóan beállított/használt rendszer + vírusírtó gondolom rendesen be lenne biztosítva (kivéve ha nem maga a vírusírtó cseszi el a rendszert)
-
Satcom
tag
Kössz.
Eddig ment az UAC(lehet, hogy hülyének néztek de pont ez miatt váltottam Vistara) egy Spybot és ennyi. Nem töltök le illegális szoftvert, ezért nem használok(csak zenét és filmet, mert itthon nem lehet beszerezni).
A témába vágva. Már vagy egy tucat jelentést elküldtem és remélem javítják. -
értem.
Azt nem tudja valaki, hogy mért "kattognak" a winyóim? a power management-nél kikapcsoltam a winyók leállítását, mert azt hittem amiatt van, de igy is csinálja
egy 160Gb-os maxtor és egy 500as samsung winyó van ahci módban, a samun van a w7
Na mire leírtam épp hozzájött az, hogy most hozta be az automatikus lejátszás a maxtor két partícióját, mintha most kötöttem volna be
ötletek? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest