Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem egy egyszerű driver gond. Nyugodtan keress rá google-al. Csurig a net ezzel a problémával, rengeteg megoldással, más és más vállt be különböző embereknek.
De a melós gép is képes megzakkanásokra, csak ugye azon nem hallgatok zenét, nem nézek videókat, nem multimédiázom sokat, szinte semmit, napi fél órám van szabadidőm akkor szoktam. De VLC alatt egy excel vagy word indítása meg tudja zakkantani a hangot, ami SSD mellett, 16gb memóriával, és i7-es procival szerintem kicsit huncut. Workstation gépekkel.
A mosógépes példa pedig nagyon nem passzol egyáltalán.
XP alatt én is szívtam driverrel, de win7 alatt nem emlékszem, hogy lett volna bármi nemű gondom (SP1-től használtam), max nem támogatott hardverekkel amivel most úgy nincs is gond, mert a realtek alaplapi hangkarim is pattog, nem csak az usb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest