Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem egy egyszerű driver gond. Nyugodtan keress rá google-al. Csurig a net ezzel a problémával, rengeteg megoldással, más és más vállt be különböző embereknek.
De a melós gép is képes megzakkanásokra, csak ugye azon nem hallgatok zenét, nem nézek videókat, nem multimédiázom sokat, szinte semmit, napi fél órám van szabadidőm akkor szoktam. De VLC alatt egy excel vagy word indítása meg tudja zakkantani a hangot, ami SSD mellett, 16gb memóriával, és i7-es procival szerintem kicsit huncut. Workstation gépekkel.
A mosógépes példa pedig nagyon nem passzol egyáltalán.
XP alatt én is szívtam driverrel, de win7 alatt nem emlékszem, hogy lett volna bármi nemű gondom (SP1-től használtam), max nem támogatott hardverekkel amivel most úgy nincs is gond, mert a realtek alaplapi hangkarim is pattog, nem csak az usb.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest