Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
benedekco
üzenetére
Nekem win 95-től fogva volt néhány esetben driver gondom. Előfordulnak driveres anomáliák sajnos ami egy-egy hardver összakadás/hiba miatt jön elő. Egy hardveres bug/hiba már bőven túlmutat egy átlagos felhasználói tudáson. Megint túlzásokba estek.. ilyen esetben szépen kell hívni egy IT-s emberkét vagy elvinni olyan helyre amiben megbízunk. Igen ez pénzbe kerül, ahogy az is pénzbe kerül ha egy autóba valamit helyre kell tenni még ha pár perces feladat is.
Ha csörög a mosógép én sem háborodok fel, hogy mitől van hangja meg nehogymár értenem kelljen a mosógéphez hogy meg tudjam javítani, hogy ne zörögjön, mert elvárnám hogy csöndbe legyen. Ilyenkor hívom a szerelőt mert NEM értek hozzá.Hidd el nekem is volt olyan hardveres gondom amin hetekig agyaltam. Ez ilyen. De ezek a problémák jó ha tényleg pár századnyi felhasználót érintenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest