Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee001

őstag

válasz bambano #183 üzenetére

"A Microsoft többnyire zárt forráskodu termékeket gyárt,ha nem tetszik lehet helyette nyilt forráskodu termékeket használni,ennyi.": ha el tudnám kerülni, hogy az ms kártékonysága ne akadályozzon engem is, akkor tényleg ennyi lenne. de nem tudom. és ebben az ms a bűnös, a szándékos, monopólium megtartásáért tett húzásaival."

Ez a fránya kapitalizmus már csak ilyen,egy cég a profitért dolgozik és ha monopoliumot tudott kialakitani akkor jol csinált valamit. (Egyik részröl mert az emberek vevök voltak a termékeikre a másik oldal viszont a monopoliummal/hatalommal való visszaélései amik a mostani MS-re nem annyira jellemzöek mint a Gates érában)
    Amennyiben nem tudod elkerülni az MS termékeket szintén azt bizonyitja,hogy valamit jol csináltak mert a 300+ Linux,MacOS,BSD,Unix klón összesen nem tudott 10% részesedést felmutatni (PC piac) mindezt ugy,hogy az MS termékei nem annyira ingyenesek.

Csak érdekességképpen, az Apple ami annyira nyilt mint egy jobb gulág az nem probléma?
    Az ujlenyomatoktol kezdve mindent eladtak már,a vasszigorral vezetett store stb stb
    Miért is mentik a cég serveire a user ujlenyomatát? Aki megvette mire is használja?

Facebook teleregény,mai hir ,hogy most csak fél milliárd user adatait (mail cim jelszo) lehet letölteni de a 2019 ben kiderült adatkezelési balhéit nem tudnám felsorolni
    Szóval én nem az MS féle adatgyüjtésben látom a problémát manapság mert kétségeim vannak,hogy a begyüjtött adatokat valaki egyáltalán "elolvassa" ,jo példa erre a Windows file törlései amit több forumon jeleztek honapokkal elötte de pont leszarták ahogyan a User Voice channel egyböl a kukába megy

Új hozzászólás Aktív témák