Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KDOG
tag
Éééééééééééééés akkor egy kis off, hogy mariskanénik hol hibáznak....
Nos ezekben a tescometroauchanhülyenemvagyok boltokban kikből lesznek az eladók? Akik máshová nem kellettek... Finoman megfogalmazva...Mert némelyik előtte szappant árult pár sarokkal odébb, vagy mosógépet....
Ezek ott a "segíthetek?".... és bizony azt hiszik az emberek, hogy olyannal találkoznak, akik tényleg értik is, hogy miről beszélnek, hogy van tapasztalatuk... holott holnap már lehet a szomszéd boltban fog porszívókról beszélni.... és az a gond, hogy ezek az eladók nem is látják többet a júzert, ritkán fognak visszamenni, meg jelezni 1 év múlva, hogy "ez a sz*r amit eladtál nekem, életem legrosszabb vétele volt".... Így nem is tudják, hogy mit árulnak (ugye ez az alap probléma is).... Nem is sejtik, hogy mennyire átb*sszák az embert lényegében a selejtes cuccokkal....
Higgyétek el, nekem tényleg 8, hogy hol veszik, vagy mit.... (infóban a szolgáltatásban a pénz amúgy) csak tényleg amikor látom rajtuk, hogy "basszus... és ezt vettem gyerekemnek" miután közöltem a "jó hírt" mutatván a windows betöltését és mellé rakom a gyerek "bogyó és babóca néző laptopját" ami 6x megeszi pedig csak 420as thinkpad .... stb...
Jajjj van egy cég
Előző hát.. "elődöm"... úgy gondolta, hogy mekkora jó lesz üzletkötőknek (ugye ők nem utaznak, ááááááááááá dehogy, sőt nem is használják a gépet...) ilyen tesco laptop....
Tudnék mesélni... amikor a 4db széthullott sem tudott az 5. darabnak donorja lenni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest