Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Többnyire böngészőből mindenféle random addonokat kiganézni, ask toolbart levakarni, letöltések között random exe-k, vírusírtó karanténjának ürítgetése, másik 3 vírusírtó (amiből 2 kamu, meg egy norton trial ami kb károsabb mint a két másik kamu) levakarása ami közben felmászott, teljes vírus/adware írtás.
Amúgy nagyi először W7-et használt, az 2-3 havonta képes volt letérdelni neki, aztán frissített 10-re, ott már nagyi se kellett, W10 intézte magától pl frissítés utáni bootloop-al.
Ezek mind user errorok (kivéve a W10 bootloop, az 100% MS fail), aláírom, de ha én vagyok akinél csörög a telefon hogy "jajmegintlassúezaszar tudszvalamitcsinálni" akkor egy idő után elkezd unalmas lenni én pedig elkezdek egy permanens megoldás után keresgélni.
Serdülő unokaöcsémnél hasonló volt a szitu, nyilván tudjuk mitől lett havonta rákos a gépe, de amióta linuxon játszik (amikkel játszik mind van steamen linuxon) azóta semmi gondom vele, csak megy.
Persze ugyanitt szeretném megjegyezni hogy nekem is volt dolgom olyan géppel ahol felhasználási igényeknek tökéletes lett volna a legmezeibb linux is, de a HW nem kedvelte a pingvineket szóval maradt a Win. De ahogy előbb is említettem ilyenből egyre kevesebb van, sőt inkább a winre nincs driver a jellemző. Legutóbb pl USB-s videódigitalizáló volt hasonló (egyik vége USB, másik vége RCA/s-video), ott is XP volt a hivatalos utolsó, W7-re még fel lehetett imádkozni erős basszamázások következtében sűrű kékhalálozgatásokkal, Mint alatt rádugtuk és már jött is be az adás, VLC-vel simán menthető volt a stream x264-be amit proci szépen integrált gpu-ból kódolt.
Amúgy elvileg az elosztós lekapcsolás már nem kéne hogy gondot okozzon, elég régóta naplóznak minden OS alatt a filerendszerek, de nyilván nem a legegészségesebb HW szemszögből

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Ford topik
- Wuthering Waves
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő