Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz arnyekxxx #510 üzenetére

Nem a mostani ezredik telepítésedre gondoltam amúgy. Linux disztrót hanyadik alkalommal telepítettél? Legalább annyiszor, mint Wint?

Xubuntunál már fordult elő hasonló jelenség, sokkal jobb szerintem a Mint XFCE változat, de mivel hamar túl akartál lenni rajta, így nem fektettél bele sok időt, bár ha rákérdezel a Kezdő topikban, ezt megtudtad volna meg azt is megtalálod, mi a gond ilyenkor a Xubuntunál. HDD-re 10-15 perc alatt felmegy a Mint XFCE, félóra utána olvasással még mindig benne vagy az egy órában. Igaz utána a felhasználó nem egy pörgős gépet kap, hanem Winx-et, hadd kinlódjon vele a gyenge gépén.

Én anno Win7-ről áttérve Debiannal találkoztam olyannal, hogy a karakteres telepítővel fel sem ismerte a hálókártyámat, úgy kellett telepítés közben felkutatni, miként lehetne ezt a hiányzó fw-t bejuttatni a rendszerbe, na az szopó volt egy Wint használónak, a mai desktop Linuxok telepítése nem az. Nálam az volt a helyzet, hogy én fel akartam rakni a Debiant, nem csak egy esélyt adtam neki, ahogyan te fogalmaztál. Általában aki így indul neki, hogy adok neki egy esélyt, az nem igazán akarja felrakni! ;)

No de nem szemetelem tele ezt a topikot, amikor van Kezdő Linuxos topik is.....

Új hozzászólás Aktív témák