- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arnyekxxx #510 üzenetére
Nem a mostani ezredik telepítésedre gondoltam amúgy. Linux disztrót hanyadik alkalommal telepítettél? Legalább annyiszor, mint Wint?
Xubuntunál már fordult elő hasonló jelenség, sokkal jobb szerintem a Mint XFCE változat, de mivel hamar túl akartál lenni rajta, így nem fektettél bele sok időt, bár ha rákérdezel a Kezdő topikban, ezt megtudtad volna meg azt is megtalálod, mi a gond ilyenkor a Xubuntunál. HDD-re 10-15 perc alatt felmegy a Mint XFCE, félóra utána olvasással még mindig benne vagy az egy órában. Igaz utána a felhasználó nem egy pörgős gépet kap, hanem Winx-et, hadd kinlódjon vele a gyenge gépén.
Én anno Win7-ről áttérve Debiannal találkoztam olyannal, hogy a karakteres telepítővel fel sem ismerte a hálókártyámat, úgy kellett telepítés közben felkutatni, miként lehetne ezt a hiányzó fw-t bejuttatni a rendszerbe, na az szopó volt egy Wint használónak, a mai desktop Linuxok telepítése nem az. Nálam az volt a helyzet, hogy én fel akartam rakni a Debiant, nem csak egy esélyt adtam neki, ahogyan te fogalmaztál. Általában aki így indul neki, hogy adok neki egy esélyt, az nem igazán akarja felrakni!
No de nem szemetelem tele ezt a topikot, amikor van Kezdő Linuxos topik is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Nintendo Wii U
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Wolcen: Project Pantheon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest