- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Én nem érzem nagyobb "káosznak" a Windowst, mint a Linuxot.
Mindegyikre le kell tölteni azokat a szoftvereket / csomagokat, stb., amiket használni szeretnél.
Én azért is csípem jobban a Linuxot (főleg laptopon), mert nincs kismillió háttérfolyamat, ami állandóan tekeri a hardvert.
Főleg indításnál agyrém. Ha jobb napja van a Winnek, akkor 5 perc után már nagyjából használható. Ha nem, akkor várok kb. negyed órát, mert addig minden szemetet elkezd futtatni, meg folyamatosan 100%-on tekeri a HDD-t.
Régebben egy egész délutánom ment el arra, hogy kiguglizzam, hogy lehet ezeknek legalább egy részét letiltani (előtöltés, stb.).
Na Linux alatt ez úgy fest, hogy beírom a jelszót, eltelik kb. 5-10 másodperc, és használható a gép.Ezek nélkül is a linuxot preferálnám, mert ezen fejlesztek, de régebben nem volt ennyire szar a Windows.
A 7 is ment laptopon, mint az álom, meg ha jól rémlik, akkor a 8-assal sem szívtam ennyit. De ez a 10-es...
Persze, egy SSD-vel javíthatnék a helyzeten, de én adjak ki +40-50 ezret azért, mert balf@szok, és nem tudnak rendesen megírni egy op. rendszert?
Érdekes módon a Linuxnak a HDD is tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest