Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak annyit tudok hozzátenni a cikkhez, hogy magam is úgy kezdtem az első laptopvásárlásomat, hogy ismerősöktől próbáltam beszerezni infót.
Akkor már volt otthon internet, igaz még csak néha mertük használni, mert azért a GPRS nem szöktette az egekbe a sebességet. Mindezt asztali gépen, (talán p4-es processzorral) egy GPRS-Easy-Connect programmal.És lejött az idő, amikor megváltunk az asztalitól, és helyébe lépett egy laptop. Acer Aspire xxx lnm (valami ilyesmi); AMD belsővel, 1GB ram-mal... de új volt, és úgy örültem neki, hogy csuda. Vigyáztam rá, óvtam a csukás-nyitás megterheléseitől. Pont azért, mert akikkel beszéltem, azok felhívták az Aspire-minőségre a figyelmemet.
Jó elvoltam vele, miután többszöri próbálkozás után végül a Fedora 7 lett az az üdvöske, amivel a legjobban passzolt a géphez. (Telepített operációs rendszer volt rajta, talán red-star chinese linux... de az rögtön kuka lett, mert ment fel az UHU-linux)Miután meggyengült 'a' valamelyik része (fél évvel a gar lejárta tuán kh-s lett benne valami a kijelző felé), kipróbáltam az üzleti használt vonalat.
Bár emlékeim még mindig kedvesek az Acer-ről, belekóstolva mások levetett üzleti gépeibe a realítás az, hogy jobban megéri az utóbbit kategóriát venni.
Viszont aki úgy kezdi mint én, az igenis újat, de alsó kategóriásat fog venni. Innen pedig van hova fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest