Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak annyit tudok hozzátenni a cikkhez, hogy magam is úgy kezdtem az első laptopvásárlásomat, hogy ismerősöktől próbáltam beszerezni infót.
Akkor már volt otthon internet, igaz még csak néha mertük használni, mert azért a GPRS nem szöktette az egekbe a sebességet. Mindezt asztali gépen, (talán p4-es processzorral) egy GPRS-Easy-Connect programmal.És lejött az idő, amikor megváltunk az asztalitól, és helyébe lépett egy laptop. Acer Aspire xxx lnm (valami ilyesmi); AMD belsővel, 1GB ram-mal... de új volt, és úgy örültem neki, hogy csuda. Vigyáztam rá, óvtam a csukás-nyitás megterheléseitől. Pont azért, mert akikkel beszéltem, azok felhívták az Aspire-minőségre a figyelmemet.
Jó elvoltam vele, miután többszöri próbálkozás után végül a Fedora 7 lett az az üdvöske, amivel a legjobban passzolt a géphez. (Telepített operációs rendszer volt rajta, talán red-star chinese linux... de az rögtön kuka lett, mert ment fel az UHU-linux)Miután meggyengült 'a' valamelyik része (fél évvel a gar lejárta tuán kh-s lett benne valami a kijelző felé), kipróbáltam az üzleti használt vonalat.
Bár emlékeim még mindig kedvesek az Acer-ről, belekóstolva mások levetett üzleti gépeibe a realítás az, hogy jobban megéri az utóbbit kategóriát venni.
Viszont aki úgy kezdi mint én, az igenis újat, de alsó kategóriásat fog venni. Innen pedig van hova fejlődni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD 1TB HDD RX5700XT 8GB!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ÚJ Nvidia RTX 2060 super 8GB GDDR6 Ryzen 5 8400F Zen 4 12x4.7Ghz/32GB DDR5/512Gb/1TB M.2 SSD/2ÉV
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- Rog Ally Z1 Extreme
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest