- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Engem az ünnepek nagyon nem hatnak meg, egyre inkább taszít az, hogy ki van jelölve pár fix időpont, évente 2 legalább, amikor szeretés van, meg mosoly, plusz ma már az ajándék is hozzá tartozik*. Engem ez hidegen hagy, sőt frusztrál. Nem december 24-én kell engem szeretni, meg augusztus 27-én, és én se ekkor szeretem azt, akit szeretek, és ennek a kimutatását se korlátozom erre a két napra. Ennélfogva sokkal szívmelengetőbbnek tudtam elképzelni a fent vázolt skype-karácsonyodat, mint sok-sok ember otthontöltött karácsonyát.
Hát igen, vacak. De majd lesz jobb is. A hétköznapjaim se szuperek, de azért már tudok örülni dolgoknak, és nincs rossz kedvem konstans - csak ez a karácsonyfa, beigli, ajándék, és a millió szép emlék kicsit meghatványozta
* És az a divat egyre inkább, meg az a menő, hogy ha idén ajándékmentes karácsony lesz, vagy csak jelképes ajándékok. Hát szuper. Én azt várom a karácsonyban, hogy látom mindkét unokatesómat, akikkel évente jó ha 2-szer találkozom, és egy nagyon mosolygós, jóétvgyú napot tölt együtt a - még mindig szűk - nagycsalád.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Harmincnegyedik karácsonyom lett az első, amit egyedül töltök. Család szétszórva, én sem abban az országban élek, ahol...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest