Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Persze a pénz nem minden.
Igazából szerintem a nemzetközizés olyannak való aki vagy egyedül él,vagy nem bírja elviselni az asszonyt és vagy a gyerekeit huzamosabb ideig otthon
Én majd ha jobban sikerült megtanulnom svédül ,akkor a buszvezetést akarom megcélozni.
Elég jól fizetik és minden este otthon lehetek. -
Avicularia
veterán
Igen,sokan bele sem gondolnak,hogy mondjuk egy kamionos keres 3 kilót és vezet 9 órát naponta. Viszont míg más ember hazamegy a családjához,otthon alszik a frankó ágyában a feleségével,addig a kamionos döglik a verdában. Pláne milyen frankó ez mikor kamionstop vagy hétvége van.Szóval azt a 3 kilót inkább 24 órára kellene számolni,úgy meg már nem is néz ki olyan jól as képlet.
Kb.2 hete találkoztunk itt egy magyar ismerőssel,egy házsorra lakik,és együtt grilleztünk.
Öreg-beteg embereket szállít ilyen emelőhátfalas kisbusszal. Arról nem beszéltünk ,hogy ő mennyit keres,de mondta,hogy van kamionos ismerőse akinek összejön 35-40K svéd korona havonta. Na ennyiért már érdemes csinálni ezt a munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hirtelen felindulásból összeszámoltam, hogy az elmúlt egy évben mennyit hajtottam. Éreztem, hogy sok lesz, de a...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest