- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
vigyori78 #186 üzenetére
Nekem megér annyit, hogy ott tudom hagyni nagyon idős nagyszüleimnek netezni. Se elrontani nem tudják, se vírust nem tudnak bekapni vele, se ki nem kell mennem hozzá, mégis mindent meg tudnak csinálni vele. Ezek után minek kellene fizetnem a Windowsért, amivel ezek nem, vagy csak részben teljesülnének? Na ugye.
Amúgy teljesen jogos, hogy ha már oprendszer sebességekről van szó a cikkben, akkor oda lehetne tenni konkurens terméket is, mint pl. az OSX meg egy átlagos Linux disztrót. Persze lehet, hogy már nem mutatna olyan fényesen az a nagy gyorsaság, mert esetleg a többi rendszer sem lassú. A gyorsaság relatív fogalom, kell viszonyítási pont, a több az jobb.
Te azt mondod, hogy Linux szarság, én meg azt, hogy van élet a picipuhán kívül is, ezt el kell fogadnod. Attól, hogy sebességek kapcsán másik rendszerekről is beszélünk, te még pont úgy utána fogsz tudni nézni a téged érdeklő dolgoknak.
Különben meg annyi Windowsos cikk jelent meg mostanában a 10 közelgő megjelenése miatt, mintha a messiás eljövetelére készülnénk.*amúgy igen, az aláírásos gépemen is van Linux, kettő is egy Win7 mellett. Pontos boot időt nem mondok neked, mert SSHD van a gépben, így ez függ attól, hogy éppen hányszor volt elindítva az adott rendszer egymás után, mennyire az ő cuccai vannak a cache-ben. De úgy általában a KDE-s Chakra hamarabb fejezi be a bootot, mint a Win7.
-
-
Alchemist
addikt
Persze, steril összevetésben jogos amit írsz, az új rendszernek azonos körülmények között értelemszerűen gyorsabbnak kell lennie. Ugyanakkor az "SSD régebbi oprendszerrel" felhasználói élményét nem tudja utolérni, ha az új rendszer HDD-ről töltődik.
Kissé hasonló a helyzet, mint a szintetikus 3D tesztek kontra tényleges játékélmény témában... -
vigyori78
őstag
válasz
CPT.Pirk #166 üzenetére
Igen off de ezt magadtól is megkérdezheted ,hogy miért
a fórumok 80%-ban jönnek az értelmes hozzászólások amiknek semmi köze a teszthez vagy a hírhez ,Samsung hír tv ,telefon stb.. jönnek a másik márkások okoskodni ,LG ugyan ez ,Windows, szintén jönnek a linux sz@rságok. Már egy fórumon sem lehet normálisan utánanézni semminek a sok off miatt, helyette pl. olvashatom ,hogy 10K-ból linux gép lett összerakva
annyit is ér,tud , linux topikba okés ide minek
,gondolom az aláírásodban szereplő gép is linuxal fut, boot idő hamár off ? gyerek gépe ingyen volt ,win8 boot idő 28s
-
Kékes525
félisten
-
válasz
Jim Tonic #165 üzenetére
Annak idején az Ubuntus csomagok többet ettek, mint a Debianos vanilla megfelelőik. Nem tudom miért.
Debian netinstall párti voltam, aztán szépen lassan mindent fel egyenként, de csak azt, ami kell. De ez ilyen, van aki meg a bloatwaret szereti, egyik barátom nagy Ubuntu Studio rajongó. Én sajnos kinőttem ebből, már zavarna vagy az, hogy vagy régiek a csomagok (stable), vagy az, hogy egy frissítés után valami egyáltalán nem működik (testing/sid).
-
King Unique
titán
Hogy jön ide most a Pro verzió?
Arra céloztam, hogy a dobozon, de másik topikban linkelt vmi "reklámizé" kapcsán is pont a Start menüt domborították nagyon, mintha az volna fő újítás.
"Te pedig csak bólogatsz és tapsolsz. Bocsi, de nekem ilyennek jössz le"
Ezt most mire írod, mert a Win10 kapcsán ez rám pont nem igaz...?Leírtam itt, de másik topikokban is számtalanszor, hogy most nem sikerült annyira a kedvemre tenniük és nem bólogatok. De vannak olyan jó újítások, amiket igenis el lehet ismerni. 8.x-nél se azért bólogattam, mert újabb, hanem azért, mert nekem nagyon jól használható és tetszik (a flat dizájn is) + voltak számomra hasznos újításai.
"Nem igaz, nem ezt akartuk. Még te sem."
Insider program pont a visszajelzésekre épített, ezért is lett újra normál Start menü, ablakban futó appok, kivették a Charms bart stb, mert ezekre nyávogtak sokan. Mi ez, ha nem az igényekhez való alkalmazkodás? Az, hogy nem csináltak belőle XP klónt, vagy éppen Win7 # 2-t, hát istenem...azért az már kicsit olcsó lett volna.
Az, hogy én nem pont ilyennek akartam a 10-est, az már másik téma.(#171) tomtyi: látom, ha megvan a közös nevező, akkor más a leányzó fekvése...
Notimon, multi-boot keretében a Mint hamarabb leáll, mint akármelyik Windows (7/8.1/10). A boot terén már nem feltétlenül gyorsabb, de abban amúgy se a Mint (Cinnamon / KDE) a sebességbajnok, hanem inkább vmi Debian egy kisebb erőforrást igénylő DE-vel. Eddig amúgy az Ubuntu állt le leghamarabb. -
Szerintem át akarják alakítani a piacot úgy, hogy minden gépre, vagy legalábbis többre legyen előtelepítve a Windows.
És igen, most három éves gépem van, az előző másfél éves volt, amikor lecseréltem erre. Lassan szeretnék újat venni, lehetőleg olyat, ami támogatja a Hellot.
-
ceia
őstag
Jó, de PC-t nem veszel 3 évente, ráadásul rendszerrel. (vagy ha igen, jó neked..
Vagy tényleg, veszek egy új gépet, akkor arra hogy megy rá a kifizetett rendszerem? A vásárlói kódom (akármim) alapján letölthetem az egész rendszert? Vagy csak egy adott gépre fog szólni? Szerintem másképpen lehetetlen. Az Apple más, mert ők ingyen adják a rendszert minden új gépre. El van tévedve a M$, ők nem tudják így megcsinálni és nem is éri meg nekik. -
ceia
őstag
Egyszer kell megvenni a 10-et, és onnantól sohasem kell többet fizetni érte. Ti ezt komolyan elhiszitek?? Meg hogy nem lesz másik OS? LOL! A hazugságról ugye azért hallottatok már? Majd pont a M$-nak fogom ezt elhinni
(#45) King Unique: a Start menüvel akarják az 1 bites usereknek eladni a rendszert A Pro verzió iránt érdeklődők is 1 bites userek?
Bocsi, de szerintem inkább te vagy az, (nem sértésnek szánom!) mert neked az új windows az csakis jó lehet. Bármit fognak eléd tolni, neked tetszeni fog, mert az az új. Lásd be, ez így van. Akik kritizáljuk, mi gondolkozunk, és megítéljük. Te pedig csak bólogatsz és tapsolsz. Bocsi, de nekem ilyennek jössz le.
(#87) King Unique: ezt akarta a nép, megkapták Nem igaz, nem ezt akartuk. Még te sem.(#117) PandaMonium: Hányszor kell még elmondani, hogy nem lesz havonta fizetős?! Neked bizonyára elég volt 1x. De te ezt Tudod? Mert akkor jó.. Szerintem meg 0 az esélye. 1-2 évig talán így megy, aztán majd kimagyarázzák, hogy miért szükséges fizetni, (szabványok..) vagy miért kell új rendszer.
-
törölt tag
„de túl sok RAM-ot zabál szerintem”
???
Vesd már össze, légyszi, (#6) tothmaxy182 hsz-ével. Alig hiszem, hogy alapból a képeken látható ram-használat akárcsak felét is produkálná.(#92) t72killer
Ha csak az MSO formátumok „standard” használatát nézed, akkor bizony van társadalmi nyomás.(#94) King Unique
„leállás) tekintetében is elvernék.”
Lehet. Ősgagyi laptopom (Intel M530 1,73 GHz, 2 GB RAM, osztott vga, eredeti 80 GB-os HDD) Lubuntu 14.04-gyel 5-6 s alatt áll le.(#160) Glenda ↑
(#163) CPT.Pirk
Én meg most. A fenti cuccon ~50-52 s a boot. -
King Unique
titán
válasz
Lapajbacsi #169 üzenetére
Sorolj...
Bár nem vagyok hardcore gamer, de én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy sok játék egy kicsivel jobban megy az újabb rendszeren (8.x) és vsz a még újabb Windows 10-en is jobban fog. Azért manapság már teljesítmény terén korántsem a Win7 az etalon mindenben.
Vsz ebben a tesztben is nem hiába a 8.1-gyel lett összehasonlítva, hiszen a lényeg a legutóbbi rendszerhez képesti fejlődés. A 7-esben még fast startup sincsen, így biztos jobban lealázta volna bootnál. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mondjuk a cikkben mutatott videó információ tartalma kb nulla, azt 5 hozzászólásnál le lehet tudni, onnantól minden off.
Amúgy ez az utolsó off ebben a témában, de egyszer nézz meg egy KDE-s disztrót, a "rendszerbeállítások" menüben pl. több lehetőség van mint amennyi a Windowsban volt, mikor még volt rendes vezérlőpultja... A legjobb példa erre pl. az energiagazdálkodási lehetőségek beállításának tárháza.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
De azt meg nem kell szénné konfigolni. Semmivel se tart rövidebb ideig pl. egy Win7-et beállítani a telepítés után, mint a hasonló dolgokat megcsinálni Debianon.
Pont tegnap mértem boot időt, lxde-s Debián a grubtól a Firefox betöltésének a végéig eljutott 47 másodpercig egy 2x2.6GHz-es Pentium procis gépen, az egész gép került mindössze 10k forintomba.Részletek: [link]
-
King Unique
titán
Élményindex és minősítései egyesek szerint hülyeség volt, bár a 8.0-ban még benne volt.
Minialkalmazásokat meg biztonsági okokra hivatkozva vették ki, ami némileg érthető. Bár 8.1/ 10 is elérhető a 8GadgetPack, ami bőven kiváltja. -
haddent
addikt
Jó. Csodás. Akkor most tegyünk mellé egy 2x öregebb és gyengébb gépet linuxxal és csodálkozzun egyet
Erről pont ez jutott eszembe: Mac vs pc (vs linux)
-
Tikakukac
titán
Olyan jó pedig, hogy aprón nincs a tonnaszám kalóz winnel teletolt notiknál az élményindex kirakva, hogy ezen emiatt meg amiatt megy a Krízis5 is majd...nyugodtabb az életem. Bent is sokkal kevesebb olyan megkeresés van, hogy mindegy mi az csakazélményindexmertapistinekishatos legyen. Nagy fejlődés, hogy eggyel kevesebb totál értelmetlen baromság van beépítve amivel lehet embereket cukkolni.
-
icp1970
senior tag
válasz
King Unique #154 üzenetére
Hát igen.8.1 ből nekem is hiányzik a minialkalmazások, élményindex.Nem is értem miért kelet ezt ki hagyni a 8.1 ből,és miért nem tér vissza a 10-be.
-
King Unique
titán
Az ikonok kb. most is rondák...az a szögletes lomtár is totál hülyén néz ki.
Kérdés, hogy aki Win7-hez van szokva, az ottani látványos Aero Glass dizájnhoz, szépen rajzolt ikonokhoz és ablakkeretekhez + minialkalmazások, élményindex és társaik, vajon a marketingrizsát benyelve, amikor 10-es vált, mit fog szólni hozzá...?
"Tehát a win 10 valóban jobb lesz" - igen, ha majd x év múlva rendesen kiforr, akkor valóban jobb lehet minden eddigi Windowsnál. De ez a 10240 nekem eddig elég vékony... -
gabor7th
addikt
válasz
netpeti98 #150 üzenetére
Otthoni gépem sem szeretném ha tönkremenne... Otthoni felhasználók lehetnek a teszterek. Remélem ez is olyan dolog ami változik. Szerintem fog is. Nem kéne a felhasználóktól elvenni a döntés jogát ebben a tekintetben sem. Különben is ez a dolog nem úgy működik, hogyha fent van a frissítés akkor egy hónapig biztonságban van a gép. Akiknek ez a businessük és belefektetik rá a pénzt sose fogynak ki éppen kihasználható exploitokból. A clouddal kapcsolatban két dolog. Egy: alapból be van kapcsolva és akik nem értenek hozzá ezt észre sem veszik csak ha betelik az inygenes tárhely. Így felmehet pár kelllemetlen privát kép pl.. Másik... hát nem elöször fordul elő, hogy attól, hogy valamit bejelölsz, hogy ne használja az adatokat még megteszi és aztmondják mikor kiderül, hogy hiba. Bár ez folyamatos hálozati adatfolyam figyeléssel kiszürhető elvileg.
-
netpeti98
addikt
válasz
gabor7th #142 üzenetére
A blogbejegyzésed második felére reagálva:
A frissítés mindig kötelező lesz.(Ezt nem tudom, hogy gondolták mikor van, hogy összeomlik a frissítéstől.) Ha úgy döntenek, hogy az egész rendszert majd hip-hop átrendezik majd nem tudunk ellenállni.(dolgozókat meg majd lehet tanítani az új rendszerre.)
Ez max a Home felhasználókra igaz, ezért is hülyeség a dolgozók átképzését emlegetni. Vállalati környezetben lehet szabályozni a frissítéseket. Otthoni környezetben nem is akkora probléma, legalább mindenkinek fent lesznek a biztonsági foltok is, max a driverek szempontjából lehet problémás.
A clouddal való integráció is nagyobb lesz, ami az adataikat féltőket nem igazán nyugtathatja meg.
A cloud kikerülhető, ha nagyon félsz tőle. Local accountal jelentkezel be, és a beállításokban lehet szabályozni a dolgot. Így nem fog semmit feltenni a felhőbe, csak beállíáts kérdése az egész.
-
Dtomka
veterán
válasz
gabor7th #138 üzenetére
Egy cikk nem mindegy, hogyan fejeződik be...ezt a végére írtad és az emberekben ez a pár sor marad meg. Miért kell neked ködösítést kelteni? Ez sem fair...
A win 10-et a felhasználók véleménye alapján készítették. Pl eleinte a lomtár ikonja nagyon ronda volt ez így igaz:
Windows 10: túl rondák lesznek az ikonokWindows 10: a 10056-os buildben átalakul a Lomtár
És ez 1 dolog a sok közül.
Az MS nem hiszem, hogy még1x át szeretné élni azt amit a win 8 -nál. Tehát a win 10 valóban jobb lesz a 7 nél sokkal. De a 8/8.1 nél is.
Eleinte lehetnek/lesznek problémák, hiszen annyiféle konfiguráció létezik. Viszont régebbi gépeken is használható lesz.
"az eszközillesztők működnek, gyengébb/régebbi vason is élvezhető a Windows 10, ami sok esetben „out of the box”, azaz telepítést követően külön driverek nélkül is megfelelően használható."
Akármivel megbirkózik a Windows 10? -
sb
veterán
válasz
Alchemist #124 üzenetére
Látom nem sikerült megértened.
Nyilván úgy van értelme mérni ahogy te írod.
Összevetni meg úgy is értelme van ahogy én írtam - sőt, valószínűleg pontosabb, mivel nincs benne semmi extra, ami más lehet két konfigon (telepített progik). Úgy is lehet, ahogy te írod, de akkor kicsit "tudományosabban" kéne, azonos konfiggal, azonos környezettel. Ha utóbbi nincs meg annál jóval pontosabb a loginig mérés is.Olvasd el légyszi újra amit írtam és próbálj meg arra válaszolni, hogy mi a gondod vele:
Tehát login képernyőig a két rendszer teljesen más bootidőket ad. Ebből akkor miér tnem derül ki melyik a gyorsabb eleve? -
Воланд
titán
válasz
gabor7th #140 üzenetére
omg.
"During a Q&A after the keynote, CEO Satya Nadella told reporters that looking at Windows as a service doesn't imply any changes in Microsoft's business model. Windows as a service is all about how Microsoft services Windows, moving forward, and not about how it plans to charge for it or how it will work with its partners." - [link]
"This is more than a one-time upgrade: once a Windows device is upgraded to Windows 10, we will continue to keep it current for the supported lifetime of the device – at no cost." - [link]
"There is no change to the software licensing business model and the associated method or timing of customer billing or cash collections with the introduction of Windows 10" - [link]
jah, tenyleg kaosz.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem egyenként fel sorolom.1.Nekem Windows 8.1 X64 van fent.Melyik verziót szedi majd le?
2.A frissítés mennyire befolyásolja,hogy a mentet játékok megtalálják mentéseiket.
3.Nincs olyan,hogy tiszta telepítés?A Windows 10 letöltöm pen re,és formázva be butoltatom,és úgy telepítem.
Félek nehogy a Windows 8.1 benne maradt fájlai hibákat,és teljesítmény csökkenést okozzon.
Windows 8.1 OEM kódom van.
Ha jól tájékozódtam év végéig engedi a kódomat Windows 10 be bele fektetni.
Utána nincs mese meg kell vennem.4.Aki tudja mennyivel lesz gyorsabb játékok alatt?
Előre is köszönöm a segítségeket.
-
rozsasandor9
tag
Elsőre én sem tudtam eldönteni, hogy melyik a 8..utánanéztem a kommentek között!
-
-Alvin-
tag
válasz
Lapajbacsi #127 üzenetére
Milyen legtöbb?
8.1en jobban fut: world of Tanks, Wolfenstein the new order, Crysis 3, Alien Isolation csak hogy párat említsek...
De ezek a különbségek max 1-4% szal kb mérési hibahatár -
scope2007
addikt
én várok pár hónapot.. utána tuti váltok win10re
-
Kékes525
félisten
Bejelentkezés, kikapcsolás, újraindítás időknek alig van jelentősége, mert egy ponton túl már bőven elég. Sokkal fontosabb, hogy a programokat milyen gyorsan futtatja, mennyire stabil és biztonságos a rendszer. Persze az is, hogy mennyire könnyen használható. Másrészt a kinézete, esztétikája sem elhanyagolható.
-
katona.jozsi
aktív tag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy GPT-vel vagy MBR-el tesztelték-e. Igazából nálam a Windows 8.1-hez képest a Windows 10 start a GPT-nek köszönhetően gyorsult egy kicsit. A boot idő egyébként sem annyira fontos egy SSD mellett, a Windows 7 is kivárható volt simán, azonban a használata egy rendszernek sokkal fontosabb. Ebben a Windows 10 mérföldekkel jobb a 8.1-nél. kb. egy évig használtam 8.1-et, de nagyon nem győzött meg, így visszatértem a Windows 7-re. A 10-es eddig meggyőző, így lehet nyugalmazom a 7-et.
-
icp1970
senior tag
Ez jó nem is kicsivel gyorsabbak ezek a reakciók a win 10 -en.
-
Alchemist
addikt
login képernyőig, tehát a programok nélkül
A valós használatban kit érdekel a "pucér" login-ig való eljutás ideje?
Összevetésnek akkor van értelme, ha kb. ugyanazokat a használt segédprogikat is betölti... pl. minek is nyúljak a géphez, ha még nincs bent az Autohotkey, amit eléggé kiterjedten használok. -
vimes
senior tag
Egy ujraindítási időt szívesen megnéztem volna. Nem is tudom, hogy melyik windowsnak kell több idő az újraindításhoz, mint a Windows 8.1 (legalábbis nálam), érdekes lett volna látni, hogy a Windows 10-nél mi változott e tekintetben.
-
-Alvin-
tag
válasz
ricsi8800gt #112 üzenetére
És mitől gyorsabb a game windows 7 alatt? Kimérted vagy csak írni kell vmit....
A másik témakör meg h nincs start menü meg csempe felraksz classic shellt és ennyi 2 perc..
-
sb
veterán
válasz
Alchemist #116 üzenetére
Tehát ezt most kijelented más hw-vel kategorikusan.
Már bocs, de ez hülyeség. A win8 jóval gyorsabban bootol. HDD-vel főleg látványos, de SSD-vel is mérhető.szerk: Persze attól függ mivel nézi az ember, fast boot, egyebek...
De eltérő hw-nél a klasszikus bios boot is igencsak odatehet.Nálam pl. Asrock lap UEFI lassabban indul mint sima bios-szal. ODD-t berakva kb. 2x a bootidő.
A Samsung laptop UEFI-vel 2 maggal köröket ver a húzott asztali i5-re ugyanazzal az SSD-vel (és login képernyőig, tehát a programok nélkül, bár azok is hasonlóak a két gépen.).De fast boot-tal Pentiumon HDD-vel is volt 15s körüli bootidő win8.1-el. Ehhez hasonlót se láttam win7-en. SSD-vel talán meg lehet közelíteni.
-
Dtomka
veterán
válasz
netpeti98 #119 üzenetére
Miért rakod off-ba a témába vág (oly szempontból, hogy win 10 ről véleményt alkotnak úgy, hogy még ki sem probálták) ...és igen igazad van!
Eddig csak pozitív dolgokat olvastam a win 10 ről, de így is lesznek akik szidni fogják...azoknak üzenem használjanak mást ne windows -t....
Én nem ma kezdtem a IT-t, DOS...van akinek 3 betű másnak egy OP rendszer....van akik tudják értékelni honnan - hová fejlődtünk....van akik nem. -
Dtomka
veterán
válasz
PandaMonium #117 üzenetére
...na igen, és a blogjában is ezt híreszteli...:
Szóval szerintem ne siess átváltani Windows 10-re. Ne akarj havonat fizetni, meg kitenni magadat olyan dolgoknak, hogy bármikor átszabhatják a rendszert. Vannak elfogadható alternatívák. -
Alchemist
addikt
válasz
Tikakukac #23 üzenetére
Jogos a kamuboot... teljes betöltődésben (hasonló beállításoknál) az X201-es Thinkpad-em SSD-vel Win7 alatt köröket ver a Y50-70-esre Win 8.1 alatt (ez HDD-vel)... vagyis az SSD eldönti a bootidőt, oprendszertől függetlenül.
Nekem a hibarnációval mindig voltak gondjaim, főleg spec. eszközök driverei miatt...
-
janos1988
addikt
Ozt ugyan mit számít 1-2 mp? Ha gyors Win-t akar az ember, akkor vmi jobbfajta 250-es ssd-t és min. 8 GB ramot kell pakolni a gépbe és a sebesség gond pipa. Minden másra itt a master card.
-
Milgram1
aktív tag
Elgondolkodtam azon, hogy erdemes-e ujratelepitessel foglalkonom. Szembetuno gyorsulas nincs, ram hasznalat se nagyon valtozott, de 8GB-tal annyira nem is izgat. DX12 szep es jo de egy GTX560-nal nem hiszem hogy barmit is szamit mar. A kinezete tetszik dehat most azert ujraraki nem tudom hogy megeri-e.
-
ricsi8800gt
addikt
Egyrészt a Játékok futtatása,Benchmárkok kezelése,Programok futtatása.
Másrészt hozzutávon is stabil rendszer.
Volt fenn Win 8.1 de nem sokáig. -
válasz
ricsi8800gt #110 üzenetére
És ezt mire alapozod?
-
ricsi8800gt
addikt
Még mindig a Win 7 a nyerő ami a stabilitást illeti szerintem
-
QbHead
aktív tag
Lekapcsolás az eléggé csalóka pc-n is a monitor már kikapcsolt ember azt hiszi hogy hú de király gyorsan leállt a windows közben még fél percig csinálja a dolgait a gép
-
deakpeti
tag
Az Szent hogy mind 2 gyors
-
Scholes9
nagyúr
Majd pár év múlva megnézzük, ha kiforrja magát
-
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #103 üzenetére
Kösz az infót. Ha pozitívan csalódok, meg majd mindent tisztán lehet látni talán váltok én is.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #100 üzenetére
Semmi ok a sietségre, egy egész évig nyitva áll az ajtó, addig minimum 2 nagyobb frissítési kör le fog futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest