Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Alchemist #124 üzenetére
Látom nem sikerült megértened.
Nyilván úgy van értelme mérni ahogy te írod.
Összevetni meg úgy is értelme van ahogy én írtam - sőt, valószínűleg pontosabb, mivel nincs benne semmi extra, ami más lehet két konfigon (telepített progik). Úgy is lehet, ahogy te írod, de akkor kicsit "tudományosabban" kéne, azonos konfiggal, azonos környezettel. Ha utóbbi nincs meg annál jóval pontosabb a loginig mérés is.Olvasd el légyszi újra amit írtam és próbálj meg arra válaszolni, hogy mi a gondod vele:
Tehát login képernyőig a két rendszer teljesen más bootidőket ad. Ebből akkor miér tnem derül ki melyik a gyorsabb eleve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest