Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz vigyori78 #186 üzenetére

Nekem megér annyit, hogy ott tudom hagyni nagyon idős nagyszüleimnek netezni. Se elrontani nem tudják, se vírust nem tudnak bekapni vele, se ki nem kell mennem hozzá, mégis mindent meg tudnak csinálni vele. Ezek után minek kellene fizetnem a Windowsért, amivel ezek nem, vagy csak részben teljesülnének? Na ugye.

Amúgy teljesen jogos, hogy ha már oprendszer sebességekről van szó a cikkben, akkor oda lehetne tenni konkurens terméket is, mint pl. az OSX meg egy átlagos Linux disztrót. Persze lehet, hogy már nem mutatna olyan fényesen az a nagy gyorsaság, mert esetleg a többi rendszer sem lassú. A gyorsaság relatív fogalom, kell viszonyítási pont, a több az jobb. :)

Te azt mondod, hogy Linux szarság, én meg azt, hogy van élet a picipuhán kívül is, ezt el kell fogadnod. Attól, hogy sebességek kapcsán másik rendszerekről is beszélünk, te még pont úgy utána fogsz tudni nézni a téged érdeklő dolgoknak.
    Különben meg annyi Windowsos cikk jelent meg mostanában a 10 közelgő megjelenése miatt, mintha a messiás eljövetelére készülnénk. ;]

*amúgy igen, az aláírásos gépemen is van Linux, kettő is egy Win7 mellett. Pontos boot időt nem mondok neked, mert SSHD van a gépben, így ez függ attól, hogy éppen hányszor volt elindítva az adott rendszer egymás után, mennyire az ő cuccai vannak a cache-ben. De úgy általában a KDE-s Chakra hamarabb fejezi be a bootot, mint a Win7.

Új hozzászólás Aktív témák