Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vigyori78

őstag

válasz CPT.Pirk #193 üzenetére

Az elmúlt 3 évben kb te vagy az első aki normálisan válaszol :R

Nem kötekedés képen írom amit írok :

Igazad van túl sok Win 10 cikk van már :K Amúgy teljesen jogos, hogy ha már oprendszer sebességekről van szó a cikkben, akkor oda lehetne tenni konkurens terméket is, mint pl. az OSX meg egy átlagos Linux disztrót. legyen de Windows 10 VS Windows 8 sebességről van szó ,pont ez a bajom az egyéb fórumokon is ,ha pl. a tv-m fórumán valamire megoldást keresek a 8000 hozzászólásból 4000 a konkurens gyártó fórumáról való emberkéktől fikázás ,tök jó lenne ha ezek nem lennének, szívesen elolvasnám akár az összes hozzászólást de így nem ,és ez sajnos az egész lapcsaládot is lehúzza ami szintén nem tetszik.
    Ismerősömnek valami problémája volt a telefonjával én ajánlottam neki ,nézzen szét itt a telefon fórumában hátha talál megoldást rá ,kb 100 hozzászólást olvasott végig aztán elment a kedve az egésztől mert a hozzászólások fele a konkurens topikból származtak persze teljesen felesleges dolgok ,másnap meg is említette ,hogy kár volt ajánlanom az oldalt ,hát ez nem esett jól :(

Linux sz@rság nem magára a Linuxra irányult a melóhelyen azt használok hanem arra ,hogy Windows cikk minek Linux-al hasonlítgatni stb.. ezt utálom a többi fórumon is ami egy X márkára irányul kérdezek valamit ,hogy miért nem megy valami a válasz rá az ,hogy a konkurens Y márkánál megy :F ,miért nem Y márkát vettem ... persze mind az Y topik lakóitól .

Bocs az OFF -ért off shutdown -h now :DDD

Új hozzászólás Aktív témák