- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxTorque
tag
válasz
King Unique #231 üzenetére
Ez az aranyos W10 ma indítás után szólt, hogy 3 program nagyon fogja a gépet indulásnál. Ez számomra egy szimpatikus dolog volt
-
tatararpad
őstag
válasz
King Unique #198 üzenetére
Mindjárt linkeli a pörgőkockás Ubuntut ami Virtualboxban fut a SLAT nélküli 900Mhz cerkáján. Őt nem tudod legyőzni.
-
icp1970
senior tag
válasz
King Unique #154 üzenetére
Hát igen.8.1 ből nekem is hiányzik a minialkalmazások, élményindex.Nem is értem miért kelet ezt ki hagyni a 8.1 ből,és miért nem tér vissza a 10-be.
-
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #103 üzenetére
Kösz az infót. Ha pozitívan csalódok, meg majd mindent tisztán lehet látni talán váltok én is.
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #100 üzenetére
Semmi ok a sietségre, egy egész évig nyitva áll az ajtó, addig minimum 2 nagyobb frissítési kör le fog futni.
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #87 üzenetére
Teljesen logikus, amit írsz, csak egy a probléma vele, hogy ennek ellenére nem terjedt el a 8.1. Valószínűleg azért, mert azok a felszínes bélyegek, amit a 8-ast jellemezték megmaradt a 8.1-ben és azzal azonosították (pl.: csempék). Másrészt ott van a modern felület. Az egészen más mint az ablakos Windows. Most azon is változtattak, kérdés hogy eléggé ahhoz, hogy az egyszerű felhasználónak ez megfelelő legyen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #81 üzenetére
Megnéznék egy komolyabb PH! tesztet, amiben összehasonlítják a kezelőfelület dolgait Windows és egy KDE-s Linux disztró között. Az említett alázás ott bejönne a képbe.
Amúgy én nagy reményeket fűzök játék terén a Vulkanhoz. A DX12 is nagyon jó technikai szinten, csak a megkötések PC fronton nem fogják segíteni a terjedését, még az 1 évig ingyen frissítés mellett sem. (szerintem)
-
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #81 üzenetére
Én örülnék a legjobban, ha nem kéne havonta fizetni, de akkor mi lesz a model, ha elvileg ez lesz az utlsó Windows?/ Win8 esetében nem igázán a felhasználók véleménye dominált.
-
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #72 üzenetére
Vagyis nagyjából a tehetlenségi súly okozza a Linux problémáját (is)... Túl sok ember van aki nem kísérletezne, nem is tud róla, pedig tényleg sokat fejlődött például a felhasználóbaráti faktora, meg van irodai programmja stb. ami miatt már lehetne gondolkodni az átálláson. Ha a játékok is jönnek akkor még inkább... Lassan talán elkezdhet nőni a piaca. Nem szeretnék egy havonta fizetős, a felhasználói visszajelzésekre nem odafigyelő Microsoft fogja lenni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #72 üzenetére
Amit a kolléga mondott, az alapján pl. az Aspyr media programozói is agyatlanok. Szóval erről ennyit...
-
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #45 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy azt mondták, azért hadják ki a 9-es számot mert olyan forradalmian új lesz a rendszer. Nem látom a nagy forradalmi újítások garmadáját... A gyorsabb rendszerindítás meg olyan kis gyenge érvecske. Sőt van, hogy a BIOS-ba való belépésnél még idegesítő is.
Szerintem lehet beleszólásunk többféleképpen is pl. a Windows 8 bukása is egy beleszólás a dolgok menetébe. -
gabor7th
addikt
válasz
King Unique #38 üzenetére
És ezért még nem perelte be a Microsoftot senki? Ez szerződés szegés...
Meg amúgy is...
most kevesebb mint egy héttel a kiadás előtt a beigért nagy újdonságokból igazából semmit sem lehet látni.
De miben lesz mégis forradalmi akkor a Windows 10? Nos a Microsoftnál rájöttek, hogy nem tudnak újat adni már a felhasználóknak, de a felhasználók pénze meg kell nekik. Ígyhát a Windows 10 igazi forradalma az lesz, hogy majd olyan rendszer lesz, amiért mondjuk havonta kell majd fizetni. Nagy a ködösítés ezzel kapcsolatban, nem tudni biztosan, hogy lesz, de a Microsoft azt igérte, ez lesz az utolsó Windows és sosem lesz kész. A frissítés mindig kötelező lesz.(Ezt nem tudom, hogy gondolták mikor van, hogy összeomlik a frissítéstől.) Ha úgy döntenek, hogy az egész rendszert majd hip-hop átrendezik majd nem tudunk ellenállni.(dolgozókat meg majd lehet tanítani az új rendszerre.) A clouddal való integráció is nagyobb lesz, ami az adataikat féltőket nem igazán nyugtathatja meg. Ez pl. sokkal fontosabb dolog, mint a Start menü mesterségesen felnagyított ugye. Bár talán az utolsó két hét híreit nem olvatam mind, lehet már megint változtak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V2 - origami
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest