Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Alchemist #124 üzenetére
Látom nem sikerült megértened.
Nyilván úgy van értelme mérni ahogy te írod.
Összevetni meg úgy is értelme van ahogy én írtam - sőt, valószínűleg pontosabb, mivel nincs benne semmi extra, ami más lehet két konfigon (telepített progik). Úgy is lehet, ahogy te írod, de akkor kicsit "tudományosabban" kéne, azonos konfiggal, azonos környezettel. Ha utóbbi nincs meg annál jóval pontosabb a loginig mérés is.Olvasd el légyszi újra amit írtam és próbálj meg arra válaszolni, hogy mi a gondod vele:
Tehát login képernyőig a két rendszer teljesen más bootidőket ad. Ebből akkor miér tnem derül ki melyik a gyorsabb eleve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opera böngésző
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- ASUS notebook topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest