Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
netpeti98 #150 üzenetére
Otthoni gépem sem szeretném ha tönkremenne... Otthoni felhasználók lehetnek a teszterek. Remélem ez is olyan dolog ami változik. Szerintem fog is. Nem kéne a felhasználóktól elvenni a döntés jogát ebben a tekintetben sem. Különben is ez a dolog nem úgy működik, hogyha fent van a frissítés akkor egy hónapig biztonságban van a gép. Akiknek ez a businessük és belefektetik rá a pénzt sose fogynak ki éppen kihasználható exploitokból. A clouddal kapcsolatban két dolog. Egy: alapból be van kapcsolva és akik nem értenek hozzá ezt észre sem veszik csak ha betelik az inygenes tárhely. Így felmehet pár kelllemetlen privát kép pl.. Másik... hát nem elöször fordul elő, hogy attól, hogy valamit bejelölsz, hogy ne használja az adatokat még megteszi és aztmondják mikor kiderül, hogy hiba. Bár ez folyamatos hálozati adatfolyam figyeléssel kiszürhető elvileg.
-
Dtomka
veterán
válasz
netpeti98 #119 üzenetére
Miért rakod off-ba a témába vág (oly szempontból, hogy win 10 ről véleményt alkotnak úgy, hogy még ki sem probálták) ...és igen igazad van!
Eddig csak pozitív dolgokat olvastam a win 10 ről, de így is lesznek akik szidni fogják...azoknak üzenem használjanak mást ne windows -t....
Én nem ma kezdtem a IT-t, DOS...van akinek 3 betű másnak egy OP rendszer....van akik tudják értékelni honnan - hová fejlődtünk....van akik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest