- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
"Amihez nem kell engedély vagy nehézgép azt itthon inkább megcsinálom magam, mert 400 feletti vérnyomást már nem bírok ki sokkal tovább."
Ez ismerős. Ház mellett van egy melléképület amolyan sufni féle ott a padlásfeljáró. Gondoltam kialakítok egy garázst belőle mert a garázsunk kint van a háztól elég messze a telek sarkán. Se víz se villany nincs benne, meg télen fél órát kell masszívan havat lapátolni, hogy ki tudjak menni az udvarból. Sorra hívtam a környék összes kőművesét volt aki megígérte de el sem jött felmérni a munkát de amelyik eljött abban sem volt köszönet. Vágták a pofákat húzgálták a szájukat jajgattak sóhajtoztak vakargatták a fejüket. Ment a műsor. Nyilván nekik ez 4-5 napos kis munka nem tudnak komoly pénzt elkérni a munkadíjért. Amikor a negyedik brigád úgy búcsúzott el, hogy majd jelentkezünk már én is idegállapotba kerültem.
Úgy voltam vele ha nem kell a pénz akkor megcsinálom én magam. Falat rakni meg betonozni a hülye is tud. Biztos minden művelet 3x annyi ideig eltart majd mint ha szaki csinálná de nézzük a jó oldalát: spórolok napi hetvenezret a munkadíjon. Max ha nem bírom már felfogadok egy segédmókust napi 15k-ért aztán annyi. Kapják be a kőművesek most minden kőművesre haragszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Filmvilág
- Óra topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)