Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Azt nem tudom, mert elvileg a tablet a telón lévő regisztrációhoz kapcsolódik. A winmobilt meg nem ismerem. Szóval valami backup legyen, ha olyan fontos dolgok vannak ott. Esetleg winre valami backup program, mint pl Androidon a titanium backup?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Bferibörs
addikt
Elviekben megy rajta,nekem kettő ilyenen megy,de olvastam,hogy van akinek nem ment ilyen tableten,sajnos a típusát nem tudom. Az enyém huawei ,és blackview,ezeken megy,mindkettő sim karis,wifin használom én is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
balazs1956
senior tag
Egy eszköz van az új tablet, azon fut.
Bár amikor az új eszközre telepítettem a vibert, valami olyasmit írt, hogy a régi eszközökön törlődni fog a hozzáférés.
De az már olyan régi és lassú, hogy semmire sem jó. Pénteken lesz a 93. szülinapja, akkor megkapja az újat, és mindenki boldog lesz. -
Bferibörs
addikt
Ez annak jó akinek "buta" telefonja van és használni szeretné más eszközön.
Régen én is használtam így,csak tableten.Neked ez a megoldás amit Balázs 1956 írt:
"1 Viber feltelepítése, telefonszám megadása
2 Dob egy QR kódot"Na azt a kódot kell beolvastatnod a telódon.
De előtte mentsd le a Vibert a telón,biztos ami biztos[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
Gondolom a tabod sim foglalatos,többen írták,hogy vannak típusok amire nem lehet telepíteni,nem tudom miért. Nekem Huawei-en meg Blackwiev- en is megy,mindkettő sim foglalatos.( természetesen az alap a telefonom,a tabok másodlagosak QR kóddal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest