- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Ha Viberrel hívok egy mobilszámot, akkor hívott félnek mit jelez ki a telefonja? -
bigdady
nagyúr
Na már fekete téma is van a sötétkék mellett? Lehet csak nekem új
-
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Viber, WhatsApp bejövő híváskor nem lehet a fülessel felvenni a hívást. Előkapom a telefont a zsebemből felveszem a hívást és tudok a fülhallgatón beszélgetni. Ez nagyon zavaró.Ezzel próbálkoztam, de nem sikerült.
Beállítások/Képernyőzár és ujjlenyomat/További lehetőségek/Feloldás Bluetooth-eszközzel/Készülék feloldása és nem talál Bluetooth eszközt, pedig be van kapcsolva a Plantronics M70 füles.Tudtok-e megoldást, hogy fülessel is fel lehessen venni a bejövő hívásokat?
Köszi
Redmi 4x, 3/32, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 10.3.1.0 Stabil NAMMIXM
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
Akadt valakinek olyan problémája a legutóbbi androidos verzióval, hogy hiába koppint a névjegyre, nem történik semmi (nem hozza fel az üzenetküldős részt)? Többször be kell zárni, utána jó egy darabig. Rendkívül irritáló
A telefonom jó, csak ennél tapasztalom ezt.
Huawei P9 Lite...
Köszönöm!
-
ben-ga
tag
Sziasztok, kitöröltem egy ismerőst az üzenetek közül és nincs meg a száma sem...
Ha van mentésem a gdrive-ba akkor vissza lehet állítani esetleg egy 2 héttel ezelőtti állapotot?
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Vibert újraaktiváltam, de valamit nem értek help pls.. thx ! Megjött az sms, majd az email cím (akarmi@gmail.com) Ha ez nem az ön emailje érintse meg az alábbi gombot..megnyomtam véletlen, bejön egy szürke kép fejjel, adja meg az emailjét hogy frissüljön a viber.. ide is írjam be ..ezt nem értem..elszúrtam valamit, amúgy működik..Köszönöm !
-
Macika66
őstag
válasz
Badcraft #5583 üzenetére
Ez az egész nem jön össze sehogyan sem így, ahogyan leírtad.
Ha Viberről indítasz hívást, akkor a szolgáltatód NEM TUDJA MEG a hívott számát, akkor sem, ha Viber In, akkor sem, ha Viber Out hívod.
Ugyanis mindkét esetben interneten keresztül hívja, a saját rendszerén keresztül a hívószámot (ezért tud JÓVAL olcsóbb perdíjakat biztosítani a Viber, mint a szolgáltatód).
A Viber Outhoz kell legyen előre feltöltött €-egyenleged, amiről igencsak tudnál, ha lenne. Tehát nem hiszem, hogy Viber Out hívtál.
A Viber In-hez nem kell semmi, az viszont MINDIG, MINDEN esetben díjmentes, a szolgáltató SEMMIKÉPP nem tudja kiszámláznmi, mert nem is tudja, milyen számot hívtál.
Viber alól persze normál GSM-hívást (amit a szolgáltatód központja kapcsol és tudja számlázni is) is tudsz kezdeményezni, de ez oda van írva ékes magyarsággal, csak figyelmetlenségből/kapkodásból nem olvasható el a szöveg.
Ha így tettél, akkor jogos a kiszámlázás. -
devil-k
nagyúr
válasz
Badcraft #5583 üzenetére
Most Viber-Out-ról hívtad vagy Viber-In-ről? Én sem értem ezt. Május óta használom a Viber-Outot és nem volt még vele problémám.
Itt tudod csekkolni a Viber-Out hívások "előzményeit":
https://account.viber.com/hu/account/call-history -
Badcraft
csendes tag
Sziasztok!
Ingyenes hívás tudatában beszéltem hosszabb ideig, többször egy egyébként 70es számmal rendelkező ismerősömmel. Az történt hogy az én szolgáltatóm (30) kiszámlázott nekem egy igen szép összeget 70es szám hívásáért! Hogyan lehetséges ez? Más 70est nem igazán hívtam ebben az időszakban, ilyen hosszan!
Köszönöm -
Mr X
veterán
Urak, az alább vázolt problémámra esetleg tud valaki megoldást?
Kikapcsolom Viber appon belül az értesítéseket. Így, ha írnak, nem jelez, állapotsávban és hanggal sem. Egészen addig, amíg nem írnak egynél többen. Ekkor hiába van kikapcsolva az értesítés, az állapotsorban megjelenik az értesítés, mintha nem tiltottam volna le. Több androidos mobillal is próbáltam ,a jelenség ugyanaz.
-
lufi7
aktív tag
Vegre lehet torolni a matricakat.
-
sztikac
őstag
Van itt valaki aki használja a Viber Out-ot? Neten sokfelé panaszkodnak a hangminőségre, kíváncsi lennék a tapasztalatokra...
-
bcl
senior tag
Én anno leveleztem velük, mikor ezt meglépték. Kivették ezt a funkciót értesítés, indoklás, mindenféle kommunikálás nélkül.
És a vicc az, hogy aki supportossal "beszéltem", azt írta, hogy majd "jelzi a feature requestet a fejlesztők felé, és majd eldöntik, "bekerül-e" "
Mondom mit??? Ez évekig ott volt.
Ja, igen, háát, majd jelzi...
...erre már nagyon nehéz volt illedelmesen válaszolni.Sokat használtam ezt a feature-t. Valamelyik áprilisi (?márciusi?) frissítés alkalmával vették ki.
Érdekes, hogy ugyanakkor kivették a pozíció (GPS) megosztást is, de azt a következő frissítéssel, kb 7-10 nap múlva vissza tették. Pedig kb ugyanakkor, kb ugyanannyian reklamálták, és a válasz is kb ugyanez volt azzal kapcsolatban.Írni kell nekik, értékelést hagyni, aztán hátha észre veszik magukat. Sajnos, úgy tűnik, mást nem nagyon lehet tenni. Nagy balhé volt a kinézet alapos átszabásából is a télen, mégis keresztül vitték, azóta is úgy maradt minden.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával nem tudok megbírkózni, remélem valaki tud tippet adni.
Korábbi verziók esetén (pontosan nem tudom meddig volt ez a funkció) a beszélgetéseket el lehetett küldeni e-mailben saját magadnak. Ha jól dereng, az ember egy zip formátumot kapott, aztán azt vissza is tudta tölteni a készülékre, vagy átvinni egy másikra (persze a képeket ez a mentés nem tartalmazta - nem is gond).
Jelenleg a backup mentés a felhasználó által megadott Google Drive-ra történik, azonban a mentett file-t nem lehet onnan letölteni.
Van erre valami megoldás? Egyesével nincs kedvem minden beszélgetést lementeni "másolás-beillesztés" módszerrel. A lényeg, hogy a most telefonon lévő beszélgetéseket át tudjam menteni gépre és offline tudjam tárolni.
Nem biztos, hogy lehet, de örülnék neki.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
-
ignisz
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Az utóbbi időben nem mindig kapok értesítés. Tegnap délután a lányommal volt üzenet váltásom. Ahogy írt jött az értesítés. Este már más volt. Nem volt értesítés mikor írt. Mi lehet a gond?
-
Sziasztok.
Android alatt meg lehet csináli azt, hogy egy adott kontaktnak a hívása ne csörögjön ki, vagy meg se jelnjen,csak max jöjjön üzenet a nem fogadott hívásról. Ha rejtett az illető, akkor is kicsörög ha hív...ez nem ok. -
Apollyon
Korrektor
válasz
TigerCat #5525 üzenetére
Ezt köszönöm egyébként, a 2. kellett.
Más:
Szeretném lementeni az egyik beszélgetésemet.
Windows 10-es kliensből, ugyanis azon az eszközön van meg régebb óta a beszélgetés. Azonban magában a kliensben nem látok sehol erre opciót. PEdig biztos, hogy lokálisan tárolva vannak az üzenetek, mert ha felfelé görgetek, akkor betölti őket. Több tízezer (de az is lehet, hogy 100) ilyen üzenet van, ezért nem szeretném manuálisan görgetgetni, mert sokáig tartana.Gúgliban találtam ilyen mókákat, amivel talán le lehetne menteni, de erre a windowsra amúgy nem sok mindent szoktam telepíteni, és nem vagyok benne biztos, hogy ezek a gúglis találatok nem valami malware vagy egyéb dolgok. Van tippetek mivel lehetne mégis a text üzeneteket lementeni?
-
ACE-
addikt
válasz
Chrystyn #5562 üzenetére
Mert a Messenger máshogy működik, lehet egy saját formátumában menti valahova a képet, gondolhatod hogy nem tölti le minden alkalommal, amikor ráklikkelsz, vagy egy cache, ahova elmenti... a Viber jpg-be, a messenger ki tudja mibe... de az is foglalja a tárhelyedet, ráadásul úgy, hogy észre sem veszed...
-
teoria
újonc
Mi lehet az oka annak, hogy egy partner, aki a valóságban augusztus 23-án volt utoljára elérhető a Viberen, annak a neve alatt most ez áll: Utoljára online: aug.07.
-
Chrystyn
tag
Nekem az a gondom,hogy nem tudom még ugyan hol lehet kikapcsolni ,hogy ne töltse le a Viber a kapott képeket a telefonra. Viberen kikapcsolva,szinkronizálások kikapcsolva és továbbra is menti a képeket.....
-
Meghivott
addikt
Mit jelent pontosan a viberben az "utoljára online"?
Illetve nálam már azt írja "megtekintve".
Elmagyarázná valaki, köszi
Főleg az első érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megújult a PROHARDVER!
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest