- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Én anno leveleztem velük, mikor ezt meglépték. Kivették ezt a funkciót értesítés, indoklás, mindenféle kommunikálás nélkül.
És a vicc az, hogy aki supportossal "beszéltem", azt írta, hogy majd "jelzi a feature requestet a fejlesztők felé, és majd eldöntik, "bekerül-e" "
Mondom mit??? Ez évekig ott volt.
Ja, igen, háát, majd jelzi...
...erre már nagyon nehéz volt illedelmesen válaszolni.Sokat használtam ezt a feature-t. Valamelyik áprilisi (?márciusi?) frissítés alkalmával vették ki.
Érdekes, hogy ugyanakkor kivették a pozíció (GPS) megosztást is, de azt a következő frissítéssel, kb 7-10 nap múlva vissza tették. Pedig kb ugyanakkor, kb ugyanannyian reklamálták, és a válasz is kb ugyanez volt azzal kapcsolatban.Írni kell nekik, értékelést hagyni, aztán hátha észre veszik magukat. Sajnos, úgy tűnik, mást nem nagyon lehet tenni. Nagy balhé volt a kinézet alapos átszabásából is a télen, mégis keresztül vitték, azóta is úgy maradt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest