Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Nem olvasott valaki más fórumokban annak okáról, hogy miért vették ki a helymeghatározást/-küldést a program május elsejei frissítéséből?
Megint a Google szorított egyet a felhasználók nyakán az ésszerűtlen tiltásaival, vagy valami más egyéb oka van?
Ráadásul alapból ki van kapcsolva, tehát a user akarata ellenére nem küldheti el véletlenül a helyadatait...
Nem értem, miért kell elrontani mindent, ami korábban jó volt...
-
Macika66
őstag
Ez mondjuk szép dolog, de még szebb, ha lesz is belőle valami...
Nekem az csípi a szememet, hogy SEMMIVEL nem indokolták a dolgot...
Sem a Google fasságával, sem más egyéb – rajtuk kívülálló – dolgot nem említettek, csak úgy tűnik, úgy gondolták, hogy ez lesz a fejlesztés... -
Macika66
őstag
Új frissítés jött ki a Viberre ma, felrakta valaki? Megnéznétek, hogy (álmodozás, tudom ) esetleg nem került-e vissza a helyinfó az üzenetekhez?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz Badcraft #5583 üzenetére
Ez az egész nem jön össze sehogyan sem így, ahogyan leírtad.
Ha Viberről indítasz hívást, akkor a szolgáltatód NEM TUDJA MEG a hívott számát, akkor sem, ha Viber In, akkor sem, ha Viber Out hívod.
Ugyanis mindkét esetben interneten keresztül hívja, a saját rendszerén keresztül a hívószámot (ezért tud JÓVAL olcsóbb perdíjakat biztosítani a Viber, mint a szolgáltatód).
A Viber Outhoz kell legyen előre feltöltött €-egyenleged, amiről igencsak tudnál, ha lenne. Tehát nem hiszem, hogy Viber Out hívtál.
A Viber In-hez nem kell semmi, az viszont MINDIG, MINDEN esetben díjmentes, a szolgáltató SEMMIKÉPP nem tudja kiszámláznmi, mert nem is tudja, milyen számot hívtál.
Viber alól persze normál GSM-hívást (amit a szolgáltatód központja kapcsol és tudja számlázni is) is tudsz kezdeményezni, de ez oda van írva ékes magyarsággal, csak figyelmetlenségből/kapkodásból nem olvasható el a szöveg.
Ha így tettél, akkor jogos a kiszámlázás. -
Macika66
őstag
válasz Chrystyn #5602 üzenetére
12 éve kezelek egy 400 fős flottát, ha megvan a megfelelő kapcsolat közted, kapcsolattartó között és a szolgáltató között, valamint mindenki fizet becsülettel, nincs baj a fizetési fegyelemmel, akkor megoldható a jó csomag.
3.810 Ft-ért korlátlan duma minden +36-os számra (a 9x kivételével), itthonról és az összes EU-s országból, korlátlan SMS és 2 GB mobilnet.
De pl. 7 GB-tal még mindig nincs 5e Ft az egész...Full korlátlan nettel 9.100 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
Érdeklődnék, hogy másnál hogyan van ez.
Ugye mindenki észrevette, hogy már lehet formázni is a szöveget, lehet kövér betűvel, dőlttel és áthúzottal is írni.
Tökéletesen megy az asztali gépen, van egy OnePlus 5 és egy 6-osom, azon is, de a Huawei P30Pro-n nem akar.
Másnál mi a helyzet? -
Macika66
őstag
Az is érdekes, hogy az adatmentés nem működik a két platform (Android->IOS, IOS->Android) között...
-
Macika66
őstag
válasz Viktor0610 #6450 üzenetére
Rákerestem a neten, nem nagyon talált ilyen taetalmakat, amikben benne lenne a viber://.... string.
Ez ennyire titkos?
Ha egy van, több rejtett parancsnak is kell lennie.....szerintem.... -
Macika66
őstag
Egy hívószám 6 hónapig inaktív. Ha ezen idő után kiadják a számot, és az új tulajdonos telepíti a Vibert, akkor megkapja a számra az igazoló SMS-t. Ez így is a korrekt.
Mentést visszaírni KEVÉS a hívószám birtoklása / ismerete.
Tudni kellene hozzá, melyik Google Drive fiókba történt a mentés, annak pedig a jelszavát is ismerni kell.
Egyetlen esetben lenne lehetséges ELMÉLETILEG hozzáférni mások history-jához, ha a hívószám lekapcsolása után fél évvel ugyanabba a készülékbe kerül vissza ugyanaz a SIM ÉS nem lett resetelve a készülék, megmaradtak a viberben a Google Drive hozzáférési adatai is...
Ez gyakorlatilag leehetetlen...
Szerintem.... -
Macika66
őstag
válasz Viktor0610 #6508 üzenetére
Ez nem bug, ez szándékos, a jegyzeteket nem lehet törölni, csak hagyni elsüllyedni vagy kitűzni előre....
És ez jó is így szerintem.... -
Macika66
őstag
válasz Viktor0610 #6512 üzenetére
Jaaaaaaa.....
-
Macika66
őstag
Kis zavartságot vélek a dologban.
Egy fiók csak egy mobiltelefonban lehet aktív (de egy mobilon lehet két fiók is aktív, ha a készülék tudja az alkalmazás-klónozást, Facebook, Messenger, Telegram, Viber és Whatsapp (hirtelen ennyit találtam)), viszont ahhoz a mobil-acchoz hozzá lehet rendelni több tabletet és desktopot is.
---------------
Akkor sem szinkronizált volna automatikusan. Ha új telefonra helyezed át az accountot,
Ez nem így van, áthelyezéskor (ha a régi készüléken volt automatikus mentéskészítés engedélyezve Google Drive-ra) teljesen automatikusan visszaállítja az utolsó betűig a beszélgetéseket, sőt, ha a képek / videok mentése is engedélyezett volt a régi készüléken, akkor a teljes média-könyvtárat is....[ Szerkesztve ]
-
-
Macika66
őstag
válasz mikk2000 #6551 üzenetére
Ez igaz.
De a telefonon nem törlődött, a tableten meg de....
De nem akkor, amikor letiltottam. hanem amikor levettem a tiltást.....
Magic....
(Nem kell nagy dologra gondolni, egy 430 fős telefonos flottát kezelek, mindig van pár ember, aki a cselédjének hisz. Ezeket szoktam pihantetni egy kis időre, aztán le szoktam venni a tiltást.) -
Macika66
őstag
Helyreállt már a Viber szervere?
Az ismerőseim 70%-a sehogy, vagy csak nagyon nehezen elérhető, pillanatokra felugrik, hogy online-ok....de már vagy 2 órája.... -
Macika66
őstag
Ne haragudjatok, kerestem a topicban (meg a Google kereső is a barátom), mielőtt beírom ide ezt, de nem találtam választ.
Feleségem a sötét oldalon, én peig Androidon használom a Vibert.
Nálam a hárompötty alatt ott a keresés, ha fél- egy évvel ezelőtti pötyögésünkben egy szóra szeretnék rákeresni, simán beíriom a szót és kidobálja, hány olyat talált, lehet pörgetni a találatok között, akár évekre visszamenőleg is.
IPhone-on egyáltalán nincs ilyen, Mert kerestem vagy fél órát és utána feladtam. Eredménytelenül.
Valaki birtokában van a megoldásnak, hogyan lehetne egy korábban beírt szövegrészletre rákeresni IOS-en? -
Macika66
őstag
válasz mikk2000 #6847 üzenetére
A kipróbálás lehetőségének kimaradása jelentősen csökkenti a segítség használhatóságát.
Az pedig, hogy emiatt kétségbe vonod a szavahihetőségemet, az pedig a korrektségedét.
Tudom használni a Google keresőjét, ez a találat nem visz közelebb.Nem működik a szövegkeresés IOS-en a leírt módon. Egyetlen, legutolsó találatot jelez ki mindössze, akkor is, ha van Androidon ugyanannál a személynél többszáz találat.
A redditen ott is van a probléma leírása. A konklúzió: EZ ILYEN.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz mikk2000 #6850 üzenetére
Bocsánat, hogy segítenem kell szövegértésben.
Ezt írtam:
"Nálam a hárompötty alatt ott a keresés, ha fél- egy évvel ezelőtti pötyögésünkben egy szóra szeretnék rákeresni, simán beíriom a szót és kidobálja, hány olyat talált, lehet pörgetni a találatok között, akár évekre visszamenőleg is.
IPhone-on egyáltalán nincs ilyen, Mert kerestem vagy fél órát és utána feladtam. Eredménytelenül."
A google keresést felsőfokon gyakorlom, ezért öntötte el a fekália az agyamat, amikor valaki fél fogról odavetett valamit... -
Macika66
őstag
válasz Viktor0610 #6911 üzenetére
Nálam mobilon és tableten is megmaradt (1+ 9 Pro és Huawei M5 10.8) a 3 választási lehetőség, de desktopon már csak kettő van, a sötétnek nevezett szürkéskék és a világos.
Pedig határozottan úgy emlékszem, mintha ott is 3 lehetőség lett volna, mintha lett volna fekete is régebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest